Zašto Apple Watch?

Apple je unaprijedio najpopularniji pametni sat na svijetu u skladu sa željama korisnika, uz zadržani dizajn prethodnika koji je, osvježen, i dalje u prodaji. Apple Watch Series 2 je vjerojatno najbolji pametni sat na svijetu, evo zašto…

Poboljšanja ispod vrlo atraktivne vanjštine su podigla rad i korištenje Apple Watch sata na izuzetno visoki nivo. Kao i uvijek kod Applea, izvrstan hardver samo je dio priče. WatchOS 3 (na jesen stiže WatchOS 4) donosi dodatnu vrijednost u ovaj skladni paket.

iwatch 1

Hardverski, Apple Watch Series 2 je vodootporan do 50 metara što znači da možete i plivati s njime. Dobio je i značajno brži dual core procesor, dvostruko svijetliji OLED zaslon i vlastiti GPS čip.

WatchOS uskoro dobiva četvrtu inačicu, a zlatni model je zamijenjen vrlo atraktivnom bijelom keramikom, koja je čvršća i otpornija na ogrebotine od najkvalitetnijih čelika.

Dolazi u dvije veličine – 38 mm i 42 mm – a obje su vrlo atraktivne, s kvalitetom izrade i materijala koja nema konkurencije u svijetu pametnih satova. Možete birati između različitih tipova remena te tri materijala kućišta: aluminijskog, čeličnog i keramičkog.

Apple je zadržao u prodaji i originalni Apple Watch (Series 1), koji je dobio isti, bitno brži procesor sa Series 2 modela.

Živite zdravije uz Apple Watch

Senzor otkucaja srca, activity aplikacija i notifikacije omogućit će vam bolji pregled i kontrolu nad vašim tijelom i vašim treningom.

Apple Watch će vas između ostaloga podsjećati da se odmorite ili krenete sa treningom, zbrajati rezultate i “tjerati” vas da ostvarite zadani dnevni cilj.

Apple Watch je motivirajući osobni trener

Vaš pametan sat je zaista pametan. Primjerice, kad idete plivati – što ne možete sa većinom drugih satova – isključit će zaslon, da ga voda ne aktivira. A nakon plivanja, zvučnik će sam sebe osušiti. Cijelo vrijeme, naravno, vaša aktivnost je zabilježena.

Trčanje, hodanje, vožnja biciklom – sve se bilježi i analizira u Workout aplikaciji. Tu je i samostalan GPS čip koji će pratiti vaše kretanje. Apple Watch je nenametljiv, ali uvjerljiv motivator za vježbanje, čak i ako niste sportski tip.

Sve bitne informacije su na vašem zapešću

Vaš voljeni iPhone ćete znatno manje gledati. Jer, sve bitne informacije dolaze na vaše zapešće – poruke, mailovi i notifikacije više nisu razlog za vađenje, paljenje i pregledavanje mobitela.

A to štedi bateriju mobitela, vrijeme i živce. Više nećete propuštati ništa važnoga. Vjerujte nam – na taj komfor rada se jako brzo i lagano naviknuti…

Pokažite vašu osobnost!

Apple Watch bit će u skladu s vašom osobnosti i stilom. Izgled sučelja možete mijenjati (Watch Faces), a tu je i mogućnost odabira boja te različitih remena – od klasičnih kožnih, preko silikonskih i najlonskih do metalnih.

Apple Watch izvrsno pristaje i na odijelo i na trenirku! Naravno, fini kožni remeni ne vole vodu; u slučaju vodenih aktivnosti odaberite drugi materijal…

Šlag na tortu je WatchOS. Apple Watch Series 2 zahvaljujući optimiziranom sustavu i brzom procesoru donosi super glatko iskustvo rada, koje pridonosi osjećaju luksuza. Usprkos snažnom harderu, trajanje baterije je izvrsno.

Bez obzira odaberete li aluminijski, čelični il keramički Apple Watch dimenzija 38 ili 42 mm, možete biti sigurni da ste si priuštili premium uređaj koji će donijeti novu dozu komfora i stila u vašu svakodnevnicu. Čak i ako niste sportski tip…