Vodič kroz premium usluge dostave Sancta Domenice

Dragi kupci, zadovoljstvo nam je predstaviti vam novu, jedinstvenu uslugu - Premium Ekspresnu dostavu, kao nadogradnju (također jedinstvene!) Premium dostave. Tu je i Ekspresna dostava, a u tijeku su i akcijske promocije do 22.11.2018.

Expresna_NOVO_split

Znamo iz prakse: televizori su veliki i gotovo nemogući za rukovanje jednoj osobi ako su veći od 55″. Bijela tehnika je uz sve navedeno i masivna. Živite na 3. katu bez lifta? Treba vam susjed, pola dana godišnjeg i zdrava leđa da odnesete staru perilicu / hladnjak / TV i donesete novi uređaj. A onda ga još treba i montirati…

Ili ne. Sancta Domenica vam nudi različite usluge dostave, koje u potpunosti rješavaju sve navedeno na najbolji mogući način, što u nekim slučajevima uključuje montažu novog uređaja te demontažu i odvoz starog.

Da ne duljimo previše. Dragi kupci, zadovoljstvo nam je predstaviti vam naše premium usluge dostave!

Traka_premium_ekspresna
 •   Info: dostava isti dan, uz montažu i odvoz starog uređaja
 •   Dostupnost: Zagreb, Split i okolica
 •   Cijena: redovna 599 kn, akcijska 299 kn do 22.11.2018.

Premium Ekspresna dostava je svojevrsni ključ u ruke za televizore, perilice i samostojeće hladnjake / zamrzivače. Uključuje dostavu bilo kojeg uređaja, s opcijom instalacije za televizore i bijelu tehniku uz kratki trening, ISTI DAN, na području Zagreba, Splita i okolice ako je uređaj kupljen do 12 sati. Ako je iza toga, dostava će biti izvršena sljedeći dan.

Za razliku od ostalih dostupnih opcija, Premium dostava uređaja uključuje unošenje u stan/kuću, na bilo koji kat. Instalacija televizora opcionalno uključuje postavljanje na postolje ili na zid, spajanje AV uređaja, puštanje u rad i kratku edukaciju od strane stručnog osoblja.

Instalacija bijele tehnike se odnosi na samostojeće hladnjake i perilice/sušilice rublja, te opcionalno uključuje spajanje uređaja na dovod/odvod vode i odvoz/zbrinjavanje starog uređaja.

Ovo je zaista sjajna opcija za bezbrižnu kupnju teških i velikih kućanskih uređaja, što je do sada u pravilu bila noćna mora za potrošače.

Traka_premium_dostava
 •   Info: dostava unutar tri dana, uz montažu i odvoz starog uređaja
 •   Dostupnost: Zagreb i okolica
 •   Cijena: redovna 399 kn, akcijska 199 kn do 22.11.2018.

Sve što vrijedi za Premium Ekspresnu dostavu vrijedi i za Premium dostavu osim što robu ne dobivate isti dan, nego unutar tri radna dana. U skladu s time je i cijena povoljnija, pa ako vam se ne žuri Premium dostava je super opcija.

Dostava (i) na kat, montaža u vašem prostoru po želji, puštanje u pogon, demonstracija rada, odvoz starog uređaja… Definitivno, naziv Premium dostava je itekako opravdan.

Traka_redovna
 •   Info: dostava do ulaza, u roku 1 – 5 dana
 •   Dostupnost: Republika Hrvatska
 •   Cijena: redovna 29 kn, akcija – besplatno do 22.11.2018. za narudžbe iznad 99 kn!

Uređaji manjih gabarita doći će vam za dan ili dva, rok do pet dana vrijedi za gabaritnu robu (bijela tehnika, televizori…).

Traka_ekspresna
 •   Info: dostava isti dan
 •   Dostupnost: Zagreb i okolica
 •   Cijena: redovna 99 kn do 22.11.2018.

Ekspresna dostava je dostupna ako živite u Zagrebu i bližoj okolici i ako ste kupili proizvod veće vrijednosti od 299 kn.

Ekspresna dostava vrijedi za cijeli asortiman, uključujući i gabaritnu robu poput bijele tehnike ili 55″ i većih televizora, koji će stići na tvoj prag isti dan za narudžbe zaprimljene najkasnije do 12 sati radnim danom, pon-pet).

Traka_OSOBNO_preuzimanje
 •   Info: sami podižete uređaj, u poslovnici po želji / dogovoru
 •   Dostupnost: Poslovnice Sancta Domenice
 •   Cijena: besplatno, naravno :-)

Kupili ste preko webshopa neki uređaj i želite ga sami preuzeti? Možete. Tijekom procesa kupovine na webshopu, u četvrtkom koraku sami napišite napomenu tipa “Želim preuzeti uređaj u trgovini XY”. Na svakom artiklu u desnom stupcu možete vidjeti popis trgovina gdje je isti dostupan.

U slučaju da trenutno nema uređaja u spomenutoj trgovini, kontaktirat će vas naša služba za korisnike radi dogovora oko preuzimanja.

Prilikom webshop narudžbe odaberete opciju “Premium dostava”, “Premium Ekspresna dostava”, “Ekspresna dostava”, “Redovna dostava” i u napomenu unesete koje su vam sve usluge potrebne (nošenje na kat, odvoz starog uređaja, priključak novog).

Sve navedeno možete ostvariti i prilikom kupnje u fizičkoj trgovini, s napomenom da je Premium i Premium Ekspresna dostava dostupna samo za isporuke na području Grada Zagreba i bliže okolice.

Detalje o opcijama dostave pročitajte ovdje

Klik na donje fotografije vodi vas do željene kategorije proizvoda: