Ubisoft časti – stigla je besplatna nadogradnja za Rainbow Six

Ubisoft je objavio prvu veliku nadogradnju za Tom Clancy’s Rainbow Six Siege koja se naziva Operation Black Ice. Donosi mnogo novog sadržaja i potpuno je besplatna.

Operation Black Ice je prva od četiri najavljenih nadogradnji za Tom Clancy’s Rainbow Six Siege koja donosi nove operacije, nove mape i drugi sadržaj.

Ubisoft je obećao redovne nadogradnje za Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, i toga se drže. Od jučer je dostupan Operation Black Ice za PC, XBO i PS4 platforme   Dobit ćete novu gradsku mapu, dvije nove operacije (Frost i Buck) od elitnih kanadskih specijalaca JTF 2 te nove skinove za oružja. Novost je i Spectator Camera u online custom igrama.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege post launch filozofija je izbjegavanje dijeljenja zajednice, stoga je ova nadogradnja besplatna. Mape i modovi su odmah svim dostupni, dok su skinovi za oružja dostupni za kupnju putem online Renown valute ili preko R6 kredita.

Vlasnici Season Passa će odmah dobiti nove JTF  operacije, koje su ostalim igraćima dostupne nakon unlocka putem Renowna ili R6 kredita od 9. veljače.