Tom Clancy’s the Division – stigao je prvi DLC + post launch planovi

Tom Clancy’s the Division izvrsno izgleda i jamči sjajnu igrivost, pa ne sumnjamo da će biti pravi hit kad stigne 8.3. u prodaju. Šlag na tortu – Ubisoft je objavio planove za post – launch nadogradnje budućeg superhita…

Odigrali ste Witchera i Star Wars Battlefront (koji je ponovno svjež zbog nadogradnji) sad vjerojatno – poput nas – čekate izlazak novog Tom Clancy’s the Divisiona, igre koja izgleda izuzetno obečavajuće.

Ne sumnjamo da će očekivanja biti ispunjena. Sada su još i viša jer je Ubisoft objavio što planira s igrom nakon predstavljanja – ovaj RPG otvorenog svijeta će dobiti nekoliko besplatnih nadogradnji s novim mogućnostima i funkcionalnostima i tri velike ekspanzije.

UPDATE: Stigao je prvi besplatni DLC. Evo lijepe infografike i novog trailera…

Besplatne nadogradnje (one su nam posebno drage, zar ne :-))? će dobiti svi vlasnici igre, a sadržavat će nove modove igranja poput challenging group-oriented operations (to ne moramo prevoditi…?) koje će testirati sposobnosti igrača u co-op modu igranja, a sve da bi ste osvojili jedinstvene nagrade.

 

Ekspanzije su dio Season Pass i bit će objavljene tijekom 2016. godine. Svaka ekspanzija nastavlja se na The Division i kreće od tamo gdje ste stali s vašim agentom. Bit će tu obilje novog sadržaja, opreme i gamplaya u borbi za preuzimanje New Yorka. 

Expansion I: Underground

Prva ekspanzija otvara nove teritorije New York Citya gdje možete igrati sa do 3 co-op frenda

 Expansion II: Survival

U ovoj ekspanziji cijela mapa se pretvara u Dark Zone za hardcore mutiplayer makljažu. Više detalja o tome stiže uskoro… 

Expansion III: Last Stand

O trećoj ekspanziji za sada ne znamo ništa, no čim nam Ubisoft nešto došapne rado ćemo podijeliti detalje s vama…

 Ukoliko nabavite Season Pass na početku prodaje dobiti ćete ekskluzivnu sačmaricu, sidearm oružje velike razorne moći za borbe izbliza. Također, dobit ćete komplet ekskluzivne obleke, kako za sebe tako i za vaše oružje. Tu je i pristup posebnom mjesečnom benefitu u vidu ekskluzivnih content dropova i posebnih događaja.

Season Pass je uključen u Gold Edition i Sleeper Agent Edidtion igre.