Stigli su Google Android One (General Mobile) smartphone

Stigli su nam zuzetno zanimljivi Google Android One (General Mobile) mobiteli, nastali po smjernicama Google Android One projekta. Google je želio ponuditi smartphone sa čistim Google Android operativnim sustavom, vrlo dobrom kvalitetom izrade te specifikacijama koje nadmašuju (nisku) cjenovnu klasu. Uspjeli su: predstavljamo vam General Mobile 4G i 5 Plus dual SIM smartphone.

Google Android One projekt donosi čisto Android iskustvo (bez ljuski proizvođača), onako kako ga je Google zamislio. Google dizajnira Android One mobitele, određuje im specifikacije, testira ih i u konačnici brine o marketingu te svim sistemskim i sigurnosnim zakrpama (koje će, opet, dobiti prvi).

OEM proizvođač – u ovom slučaju General Mobile – je zadužen samo za proizvodnju.

Google Android One projekt postoji od 2014., a novi General Mobile 4G i 5 Plus su najnoviji (proljeće 2016. godište) i najbolji mobiteli do sada.

To krajnjem korisniku donosi mnogo vrlina. Primjerice, brzinu: Google je izdašno testirao brzinu i responzivnost GM mobitela u cilju da rade fluidno, ali da to tako i ostane s vremenom. Dakle, nema iritantnog usporavanja i trzanja.

Dodatno, General Mobile će uvijek prvi dobivati najnoviji operativni sustav – doslovno čim se pojavi, i to barem sljedeće dvije godine. Taj benefit ne nude niti mnogo skuplji uređaji, a i A brandovi znaju kasniti po pola godine s nadogradnjama…

 

General Mobile su kvalitetno napravljeni smartphonei, od koji veći 5 plus dolazi s metalnim okvirom, protukliznom stražnjom površinom, USB-C konektorm, raskošnom 13 MP selfie kamerom i jako dobrim 5.5" FullHD zaslonom.

Google Android One GM 5 Plus je tankog dizajna i dostupan je u četiri atraktivne boje.

Oba modela podržavaju 4G mreže i imaju dobre kamere, dual SIM konfiguraciju, kvalitetne IPS zaslone s najnovijom Gorilla Glass 4 zaštitom te mogućnost proširenja memorije operativnog sustava putem microSD kartica.

Popis novih tehnologija zaokružuje USB-C konektor na 5 plus, a baterija je dobre autonomije u oba slučaja.

General Mobile 5 Plus donosi i dašak luksuza. Njegov atraktivan okvir napravljen je od skupocjene titan – aluminijske legure koja se koristi u zrakoplovnoj industriji, a cijeli mobitel izgleda fino i jako je dobro složen.

Šlag na tortu jest cijena – za spomenute iznose nitko ne nudi sve navedeno!

General Mobile 4G

 

General Mobile 5 plus

Google Android One GM 4G možete kupiti za 1099 kn OVDJE

Google Android One GM 5 Plus možete kupiti za 1999 kn OVDJE