Stigla je nadogradnja softvera za Samsung Galaxy S8 / S8+. Evo detalja…

Samsung je objavio nadogradnju softvera za Samsung Galaxy S8 i S8+ tešku 664 MB. Donosi ispravke bugova, bolju stabilnost i performanse te poboljšani Bixby.

Samsung je objavio prvu nadogradnju za svoje nove flagship mobitele, koja je teška 664 MB. Ispravlja bugove, nadograđuje Bixby, donosi bolje prepoznavanje lica, bolje performanse i u praksi – bolje trajanje baterije…

Samsung Galaxy S8+ (3)

Bixby je nadograđen, ali još uvijek mu ne rade sve funkcije. No, imate alternativu – držite dulje vremena (virtualnu) Home tipku i pozvat ćete Google Assistanta, koji je u ovom trenutku funkcionalniji “pametnjaković”. No, Samsung vjeruje u Bixby koji bi s vremenom trebao postati bolji.

Kako radi Samsung S8+ nakon nadogradnje? Benchmark rezultati su isti, zapravo čak i nešto niži ali unutar statističke greške testova. Razlike u praksi ne primjećujemo, S8 je i prije nadogradnje radio glatko i vrlo brzo.

Samsung-S8-update-19
Samsung-S8-update-5

Nadograđeno je otključavanje prepoznavanjem lica, koje sada radi jednako brzo kao i otključavanje otiskom prsta – gotovo trenutno. Uz to je i vrlo pouzdano te mu ne smetaju naočale ili leće, za razliku od čitača šarenice (iris skener).

S druge strane, kada je svjetlost oskudna i dalje ćete trebati druge načine otključavanja.

Ipak, najviše nas raduje bolje trajanje baterije – sada u pravilu izdrži 5 – 6 sati SOT-a (Screen On Time), što je vrlo dobra vrijednost za tanki i elegantni flagship mobitel…

Izvor: Preporucamo.com

GalaxyS8_header