Stigao je Samsung Gear Fit2!

Samsungova nova, vrlo atraktivna i sposobna sportska narukvica je stigla, kao i uvijek – prvo u Sancta Domenicu. Možete je kupiti odmah, evo zašto bi ste to poželjeli…

Samsungova nova Gear Fit2 narukvica izgleda izvrsno – kao što i očekujemo od Samsung proizvoda – i unosi zabavu u vaš sportski život. Niste sportaš? Možda je vrijeme da počnete barem s laganim šetnjama, a Gear Fit2 će vam biti idealan suputnik.

Samsung Gear Fit2 ima ugrađen GPS i senzor otkucaja srca koji nude precizno mjerenje i praćenje rutine vježbanja, uz trenutne povratne informacije o tijeku vježbanja, te mogućnost praćenja 15 različitih aktivnosti.

Gear Fit2 ima ergonomsko tanko kućište pa je ugodan i nenametljiv u svakodnevnom nošenju. Za prikaz informacija tu je vrhunski 1.5" zakrivljeni Super AMOLED zaslon visoke razlučivosti, a osim praćenja tijeka vježbanja može prikazati i obavijesti, poruke i drugi sadržaj s pametnog telefona.

Ugrađen GPS i senzor otkucaja srca prati funkcionalnost automatskog praćenja aktivnosti, tako da uređaj sam može prepoznati trči li korisnik, hoda, vozi bicikl, koristi trenažer za veslanje ili eliptični trenažer.

Gear Fit2 se spaja na mobitel, te razmjenjuje fitness podatake sa S Health i „Step Goal Challenge“ aplikacijom koja omogućava korisniku da dijeli s prijateljima i obitelji svoj rezultat na Facebooku, tte ih time dodatno motivira za bolje rezultate.

Ne da vam se nositi mobitel na trčanje? Ne morate: samostalan reproduktor glazbe omogućava korisnicima uživanje u omiljenoj muzici bez spajanja na mobitel.

Samsung Gear Fit2 ne mora biti uparen sa Samsung mobitelima – dostajat će bilo koji mobitel sa Android 4.4 ili novijim operativnim sustavom, te s barem 1.5 GB RAM-a.