Star Wars Battlefront – saga se nastavlja!

Dva mjeseca nakon izlaska Star Wars Battlefronta ova hiper atraktivna igra se nadograđuje, a tako će biti i tijekom cijele 2016. Nove mape za multiplayer i mission mod, predstavljanje Private Matches, nova Hero obleka… Cijena? Besplatno! Želite li još više sadržaja tu je Season Pass a poznati su i detalji o nadolazećim ekspanzijama…

Od jučer (27.1.) Star Wars Battlefront je obogaćen sljedećim besplatnim sadržajem za sve vlasnike igre:

The Tatooine Survival mapa od sada podržava Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, i Heroes vs Villains multiplayer modove i naziva se Raider Camp.

Nova obleka za Luku Skywalkera i Hana Solo napravljena je u Hoth stilu, i dostupna je kad igrate sa spomenutim dvojcem na – sasvim logično – planeti Hoth

Igrači su dobili mogućnost kreiranja privatnih borbi (Private Matches), što olakšava igranje s frendovima.

 

Novi su Daily Challenges i Community Events. Ovi modovi su kreirani s ciljem okupljanja igrača oko određenih ciljeva i zadaća, čime lakše zarađujete kredite i brže napredujete. 

Star Wars Battlefrone je od jučer zabavniji za igranje zahvaljujući brojnim balance tweakovima oružja i multiplayer modova.

Što nas čeka u sljedećim mjesecima?

Već u veljači dolazi još besplatnog sadržaja za sve igrače, uključujući novu Survival misiju na Hothu, potpuno nova multiplayer mapa na istom planetu koja će podržavati i Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron i Turning Point modove igranja.

Dodatno, Turning Point će postati dostupan na svim mapama koje danas podržavaju alker Assault i Supremacy modove.

U ožujku dolazi nova multiplayer mapa na Endoru koja podržava alker Assault, Supremacy, i Turning Point, te dodatna Tatooine Survival mapa.

Season Pass će donijeti dodatne mape i modove, heroje, oružja i druge stvari.

 

Digitalni Expansion Packovi

Objavljeni su i detalji o novim digitalnim Expansion Packovima

 Što reći, osim – super! Jedna od najboljih, a svakako najatraktivnija igra iz 2015. odbija zastarjeti. Redovno osvježavanje besplatnim sadržajem, te najavljeni Expansion Packovi jamče njenu aktualnost i tijekom cijele 2016. godine!