Saznajte više – odlični televizori uz MAX3 pakete!

Razveselite sebe i svoju obitelj vrhunskim televizorom i vrhunskim TV sadržajem u HD rezoluciji. Odaberite odlične televizore i MAX3 paket, i uštedite čak dodatnih 1000 kuna na Vašem novom TV uređaju! Iskoristite mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata, uz besplatnu dostavu i vrijedan poklon – 5 godina jamstva!

Pravo je vrijeme da se počastite novim televizorom, a da njega počastite premium sadržajem i super brzim internetom! Ok, i Vama će to dobro doći :-)

Super atraktivna ponuda Sancta Domenice i Hrvatskog Telekoma donosi Vam višestruke koristi! Vrhunski televizor ćete platiti osjetno manje te uživati u bogatom sportskom, filmskom, dječjem i ostalom TV sadržaju u FullHD rezoluciji. Svaki član Vaše obitelji će pronaći svoj omiljeni sadržaj!

NOVOST!!!

Akcija televizora uz MAX3 pakete se proširuje i na ostale top brandove televizora (LG, Sony, Panasonic i Philips) sa uštedama od 1000kn na sve modele. Ukoliko već imate adekvatni TV uređaj a uzimate novi MAX3 paket, iskoristi 600kn ušteda na bilo koju drugu kupovinu u Sancta Domenici (uvjet je iznos kupovine 601kn ili veći, ne primjenjuje se na asortiman mobitela, nosive elektronike i tableta).

 carousel_MAX3_

Premium televizor zaslužuje premium sadržaj.

Uvjereni smo da je kupovina novog televizora sada vrlo isplativa, no spojiti prekrasni novi 4K HDR televizor na kućnu antenu je loša odluka. Nove Smart TV platforme itekako znaju iskoristiti brzi internet, da ne spominjemo koliko je slika kvalitetnija kada gledate TV program u FullHD rezoluciji (5x oštrija slika od običnog TV programa). Šlag na tortu je svakako izvrstan i u nekim slučajevima ekskluzivan sadržaj kojeg nudi jedino MAXtv platforma!

Prisjetimo se naše ponude top brandova televizora:

MAX3 paketi

Ultra MAX3 (optika) i MAX3 paketi donose Vam ne samo najbolju TV uslugu, već i superbrzi Internet brzine do 60 Mbit/s na parici (običnoj bakrenoj žici!) ili do 500 Mbit/s na optici! te fiksni telefon i vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj – Hrvatskog Telekoma.

Uz uštedu od 1000 kn na odabrane Samsung televizore svih klasa – od najjeftinijih HD modela manje dijagonale do top SUHD perjanica velikih dijagonala – ili 1000 kn za druge televizore top brandova dobit ćete i 5 godina jamstva, mogućnost plaćanja do 36 rate bez kamata te besplatnu dostavu, ukoliko je želite.

MAX3 paketi Hrvatskog Telekoma sastoje se od usluge interneta, televizije i fiksnog telefona. Uz najbrži flat internet i najmoderniju IPTV platformu nove generacije, gledajte i premium sportski sadržaj poput Lige prvaka, Europa lige, MAXtv Prve lige i Formule 1, te najnovije filmove i serije u HD rezoluciji uz Pickbox i HBO pakete.

Hrvatski Telekom ima u ponudi tri MAX3 paketa, naša preporuka je MAX3 M uz kojeg ostvarujete maksimalne uštede:

Klik na gornju fotografiju vodi vas do MAX3 M stranice s detaljnijim objašnjenjima o svakoj pojedinoj usluzi – internetu, MAXtv-u i fiksnoj telefoniji.

Osnovni MAXtv možete nadograditi s različitim MAXtv programskim paketima. Najzanimljiviji MAXtv paketi po našem izboru su:

Slijede odgovori na najčešće postavljana pitanja.

OK, akcija je super, gdje to mogu nabaviti?

U svim fizičkim trgovinama i na webshopu Sancta Domenice. I bolje da požurite jer su količine ograničene… 

Putem webshopa…?

Da. Za ostvarivanje super ušteda, nužno je podnijeti zahtjev tj. sklopiti novi MAX3 M ugovor na 24mj, što možete učiniti u svim fizičkim SD poslovnicama i putem SD webshopa.

Do kada traje akcija?

Akcija traje do 28.02. ili do isteka zaliha.

Moram li ići u T-Centar za potpisivanje ugovora?

Ne. Sve ćete odraditi u ugodnom ambijentu naših poslovnica ili putem webshopa gdje će vam na raspolaganju biti naši savjetnici.

Nudite li mobitele na pretplatu?

Ne. Ova akcija obuhvaća prodaju televizora svih brandova koje imamo u asortimanu (Samsung, LG, Sony, Panasonic i Philips), te još dodatnih kategorija (gaming, foto/video, prijenosna računala, bijela tehnika, mali kućanski aparati te klime) a uvjet za dobivanje pogodnosti je potpisivanje novog ugovora za MAX3 M usluge (minimalno), na period od 24mj.

To je to! Ostaje Vam samo da odete do naših poslovnica ili prosurfajte našim webom i nabavite svoj novi komad elektronike po nenadmašnoj cijeni, s najkvalitetnijim sadržajem! Ovo je super ponuda za prave navijače i sportske zaljubljenike, filmofile, domaćice, studente, internet geekove, umirovljenike… Požurite se, akcija vrijedi do isteka zaliha ili do kraja prosinca!

***Ukupne MAX3 uštede u ovoj promociji naznačene su na razini svih serija i modela te se kreću u iznosima od 1000kn, ovisno o modelu, te se primjenjuju na aktualne akcijske cijene uređaja sa svim pripadajućim pogodnostima (5 godina jamstva, plaćanje do 36 rata, besplatna dostava ako zaželite). Ukupna ušteda se sastoji od MAX3 uštede 600kn te ostatka iznosa koji osiguravaju Samsung i Sancta Domenica, te se primjenjuju kroz umanjenje prodajne cijene televizora. Televizori koji nisu navedeni na ovoj stranici, također podliježu primjeni ukupne uštede od 1000kn u slučaju ugovaranja MAX3 paketa na 24mj. Navedene ukupne uštede vrijede u svim fizičkim poslovnicama Sancta Domenice i putem webshopa do 28.02. ili isteka zaliha i vrijede ISKLJUČIVO za fizičke osobe (ne vrijede za poslovne korisnike – pravne subjekte). Navedene ukupne uštede na televizore primjenjuju se za sklapanje novog ili produljenje postojećeg ugovora na 24 mjeseca za MAX3 i Ultra MAX3 (optika) pakete usluga.

Za sve dodatne informacije, molimo poslati mail na web@sancta-domenica.hr ili nazvati naš call centar 01 3369 550.