Samsung S8/S8+ & Note 8 – isprobaj prije kupnje!

Sviđa vam se Samsung Galaxy S8 / S8+ ili najnoviji Note8? Imamo akciju po vašoj mjeri. Dođite, uzmite S8 / N8 i originalni cover po želji i koristite ga tjedan dana. Cijena? Nula kuna. Obaveza kupovine? Ista kao i cijena :-)

Samsung S8 i Note8 try&buy promocija je jedinstvena na našem tržištu. Kupci nikada ranije nisu imali mogućnost isprobati Samsungov (ili bilo koji drugi) flagship mobitel na tjedan dana, bez ikakve obveze.

Sasvim je jasno, ovakva promocije je logistički izuzetno komplicirana za proizvođača. No, i sasvim logična sa strane kupca: tko ne bi poželio isprobati mobitel prije kupovine? Od danas je to moguće…

I to ne samo Samsung Galaxy S8, S8 Plus ili Note8 – isprobat ćete i originalni Samsung cover, te uživati sljedećih tjedan dana s ponajboljim mobitelom današnjice.

Dodatno, Samsungov promotor će vam, ako želite, prebaciti sve podatke sa starog mobitela na novi Samsung.

Nakon sedam dana, imate dvije opcije; možete ga kupiti ili vratiti.

Što treba napraviti da isprobate Samsung Galaxy S8, S8+ ili Note8?

s8

Samsung Galaxy S8 / S8 Plus možete posuditi na sljedećim lokacijama:

  • Samsung Experience Store (Zagreb, Arena)
  • Split (Sancta Domenica Multibrand Store, City Centar One)
  • Rijeka (Sancta Domenica)

Note8 za sada samo u SES Arena

Trebate se javiti službi za korisnike ili otići direktno u dućan da bi ste se dogovorili oko slobodnog termina i mobitela.

Nakon dolaska, potpisati ćete ugovor i ostaviti 3000 kuna za osiguranje, u gotovini. Trebat će vam osobna iskaznica, a promocija vrijedi samo za Hrvatske državljane.

Odabrat ćete dodatnu opremu, dobit ćete brzi punjač, punjenje mobitela podacima ako želite, i to je to – idete kući sa lijepim novim Samsungom!

Što nakon tjedan dana?

Prilično smo sigurni – kupit ćete ga. Nema šanse da vam se novi Samsung ne zavuče pod kožu, govorimo iz vlastitog iskustva :-). U tom slučaju možete zadržati mobitel koji ste posudili, ili odabrati potpuno novi. Samsung vas časti s 20% popusta na originalnu dodatnu opremu, a tu je i promotor da vam olakša prijenos podataka.

Ako ste ga odlučili vratiti, upravo to ćete i napraviti. Dobit ćete povrat svojih 3000 kuna, i to je to…

GNR_listopad_carousel