Samsung S9, S9+ i Note9 možete isprobati na tjedan dana, bez obveza

Sviđa vam se Samsung Galaxy S9 / S9+ ili Note9? Imamo akciju po vašoj mjeri. Dođite, uzmite neki od navedenih mobitela, originalni cover po želji i koristite ga tjedan dana. Cijena? Nula kuna. Obaveza kupovine? Ista kao i cijena :-)

Samsung S9 i Note9 try&buy promocija je jedinstvena na našem tržištu. Kupci nikada ranije nisu imali mogućnost isprobati Samsungov (ili bilo koji drugi) flagship mobitel na tjedan dana, bez ikakve obveze.

Sasvim je jasno, ovakva promocije je logistički izuzetno komplicirana za proizvođača. No, i sasvim logična sa strane kupca: tko ne bi poželio isprobati mobitel prije kupovine? Od danas je to moguće…

I to ne samo Samsung Galaxy S9, S9+ ili Note9 – isprobat ćete i originalni Samsung cover, te uživati sljedećih tjedan dana s ponajboljim mobitelom današnjice.

Dodatno, Samsungov promotor će vam, ako želite, prebaciti sve podatke sa starog mobitela na novi Samsung.

Nakon sedam dana, imate dvije opcije; možete ga kupiti ili vratiti.

Što treba napraviti da isprobate Samsung Galaxy S9, S9+ ili Note9?

Samsung Galaxy S9 / S9+ te Note9 možete posuditi na sljedećim lokacijama:

  • Samsung Experience Store (Zagreb, Arena)
  • Split (Sancta Domenica Multibrand Store, City Centar One)
  • Rijeka (Sancta Domenica)

Trebate se javiti službi za korisnike ili otići direktno u dućan da bi ste se dogovorili oko slobodnog termina i mobitela.

Nakon dolaska, potpisati ćete ugovor i ostaviti 3000 kuna za osiguranje, u gotovini. Trebat će vam osobna iskaznica, a promocija vrijedi samo za Hrvatske državljane.

Odabrat ćete dodatnu opremu, dobit ćete brzi punjač, punjenje mobitela podacima ako želite, i to je to – idete kući sa lijepim novim Samsungom!

Što nakon tjedan dana?

Prilično smo sigurni – kupit ćete ga. Nema šanse da vam se novi Samsung ne zavuče pod kožu, govorimo iz vlastitog iskustva :-). U tom slučaju možete zadržati mobitel koji ste posudili, ili odabrati potpuno novi. Samsung vas časti s 20% popusta ako uzmete 2 komada originalne dodatne opreme ili 30% za tri, a tu je i promotor da vam olakša prijenos podataka.

Ako ste ga odlučili vratiti, upravo to ćete i napraviti. Dobit ćete povrat svojih 3000 kuna, i to je to…

67112be8-ae04-4d75-81be-30cc34712faf