Rezultati nagradne igre SD izbor za PS4 igru godine

Dragi gameri, naša supercool nagradnjača SD izbor za PS4 igru godine je završila. Pogledajte tko je omastio brk sa tjednim nagradama, tko je osvojio glavnu super nagradu – zapravo cijelu gomilu nagrada – a tko će dobiti utješne nagrade…

Pozdrav svim Gamerima! 

Igrali ste se, skupljali lajkove i glasali za najbolju igru godine. Mi smo odabrali Witchera, jer je super. No, slažemo se, GTA V je vjerojatno bolji. Zašto ga nismo odabrali? Jer je to ipak igra u godinama :-) no vi ste nas korigirali. Da ne duljimo previše, tjedna nagrada je PS4 preorder igra po izboru, a po tjednima su je osvajali:

Tjedne nagrade / pobjednici

Gore navedena gospoda su osvojila po jednu PS4 preorder igru prema želji u vrijednosti 499 kn. Ukupna vrijednost Tjednih nagrada je 1.996 kn – nije loše…

No, prava stvar je Glavna nagrada. Prisjetimo se…

Glavna nagrada

Svi sudionici nagradne igre su u periodu od trenutka objavljivanja nagradne igre 27.08. do 27.09.2015. ulazili u bubanj za izvlaćenje glavne nagrade. Dobitnik glavne nagrade odabran je slučajnim odabirom preko programa random.org gdje su bili navedeni svi sudionici. Kako je to izgledalo, pogledajte na videu:

 

Glavna nagrada odlazi u Varaždin, Danijelu Horvatiću! Čestitamo!

Ukupna vrijednost glavne nagrade: 11.795 kn. Danijel, osvojio si lijepu hrpu nagrada: super kvalitetan Android LED TV Sony Bravia KDL-50W755C, PlayStation 4 1TB Black i niti manje niti više nego tri preorder igre prema želji!

Ali, to nije sve! Zbog velikog angažmana prilikom prvog dijela natjecanja, gdje su pojedinci angažirali sve svoje i tuđe frendove :-) kako bi sakupili što više lajkova, odlučili smo dodijeliti utješne nagrade. Molimo dolje navedene da nam se jave u inbox na Faceboku, pripremili smo za njih mali znak pažnje za utjehu i dokaz da cijenimo njihov trud.

Ako još koga zanima, pravila nagradnjače su izgledala ovako: Pogledaj pravila nagradne igre ako  još  nisi!