Rezultati nagradne igre Lov na blago

Super zanimljiva nagradna igra povodom dolaska najočekivanije igre godine, Playstation 4 ekskluzive – Uncharted 4: A Thief’s End je gotova. Evo kako je to izgledalo…

Pogledajte kako je izgledao lov na blago u Arena Centru u Zagrebu, te tko je osvojio atraktivan bundle Sony KDL-55W755 Android TV + Playstation 4 1 TB + Uncharted 4: A Thief’s End.

Naravno, bilo je i utješnih nagrada te popusta na cijeli gaming asortiman povodom prvog dana prodaje nove blockbuster igre…

Gameri koji su s nestrpljenjem očekivali mega igru, AAA naslov Uncharted 4: A Thief’s End imali su priliku u ponedjeljak, 9.5.2016. dočekati ponoć i službeni početak prodaje.

Naj(s)pretniji je bio Marko Buhač, koji je otišao kući s novim, lijepim 140 cm velikim Sony Android televizorom, Plejkom s 1 TB diskom te samom igrom.

Bojan Pilipović je osvojio utješnu nagradu (Sony Playstation 4 + Uncharted 4: A Thief’s End), dok su samu igru osvojili:

Manje s(p)retni gameri su se dobili priliku da kupe dodatnu opremu s popustom od 20% na sav gaming pribor i 10% na sve igre.

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Kako je izgledao lov na blago, pogledajte u donjem videu.