Red Dead Redemption 2 obara sve rekorde

Genijalni Rockstarov Red Dead Redemption 2 je ostvario najbolji prvi vikend u povijesti prodaje igara. Zaradio je 725 milijuna dolara! Sasvim zasluženo, ako nas pitate...

Rockstar ne voli usporedbe svojih igara s najuspješnijom igrom u povijest, Grand Theft Auto V koja je zaradila tri milijarde dolara. No mogli bi se predomisliti, genijalni Red Dead Redemption 2 je zaradio čak 725 milijuna dolara prošli petak, subotu i nedjelju.

Ok, GTA V je u prva tri dana zaradio više – cca milijardu dolara – no GTA V je izdan tijekom tjedna pa je imao prednost u prodaji.

Milijune na stranu, Red Dead Redemption 2 je genijalna igra kako god okrenete. Ako ste voljeli sphagetti westerne, ili ste se navukli na izvrsnu seriju Westworld, osjećat ćete se kao da ste upali u film. I to manje više stalno.

Sjajna grafika, još bolja animacija likova do najsitnijih detalja, ogromni prostori i prije svega sjajno riješena imerzija i priča u Red Dead Redemptionu 2 jako su privlačan koktel koji će nas držati satim i satima pred televizorom.

Neka se Rocsktar ne ljuti, ali da – RDR 2 je GTA V na divljem zapadu. And then some. I to je najveći mogući kompliment. Sasvim je jasno, Red Dead Redemption 2 je mega igra koja će se igrati mjesecima i godinama. Još je niste isprobali?

rdr2_top