ZTE – Novo u ponudi!

ZTE je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području telekomunikacija i informatičkih tehnologija. Provjerite nove atraktivne pogodnosti iz serije Axon i Blade uz povoljne cijene i mogućnost plaćanja čak do 36 rata bez kamata!

naslovna_novo2

Premium modeli ZTE Axon 7 i Axon 7 Mini dolaze uz posebnu VIP garanciju: 3 godine jamstva, 6 mjeseci jamstva na ekran što uključuje jednu besplatnu zamjenu ekrana u slučaju oštećenja ekrana u roku od 6 mjeseci od datuma prve kupovine i dodatno jamstvo koje uključuje besplatan popravak od oštećenja tekućinom tijekom trajanja jamstva proizvođača!

Uz kvalitetan nivo izrade i pristupačnu cijenu, Axon 7 seriju krasi i visoka kvaliteta zvuka. Prednji dual zvučnici dostaviti će vam neusporedivu akustičnu snagu i jasnoću, a dedicirani dual audio chipset garantira profesionalnu razinu snimanja i reprodukcije. Od ostale ponude izdvajamo i ZTE Blade L110, koji dolazi uz lokalizirani FAMILY mode i omogućava posebno dobru čitkost i jednostavnost pri korištenju.

Mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata, za webshop narudžbe osiguravamo besplatnu dostavu ili expresnu dostavu ukoliko želiš u svom novom mobitelu uživati u vrlo kratkom roku.

axon_novo
axon_mini
zteblade_serija
blade110
zte_dodatna-oprema