Život je upravo postao lakši – Lenovo prijenosnici

Izaberi svoj idelan prijenosnik među izdvojenim Lenovo modelima i olakšaj svakodnevnicu prijenosnim računalima iznimne snage i dopadljive vanjštine. Mogućnost plaćanja do 36 rata i besplatna dostava isti dan u ZG, ST i RI.

Lenovo_lipanj_carousele

Izdvojeni modeli dolaze uz dodatnih 10% popusta na već snižene akcijske cijene te uz uštede uz MAX pakete (dodatnih 1000kn popusta uz sve Lenovo prijenosnike). Plaćanje do 36 rata uz besplatnu ekspresnu dostavu isti dan u Zagrebu, Splitu i Rijeci.

Lenovo_traka_lipanj

Život je upravo postao lakši.

Sve na IdeaPad 320 je dizajnirano kako bi olakšavalo vaš život. S lakoćom će se nositi s bilo kojim zadatkom, zahvaljujući snažnom procesoru i izdvojenoj grafičkoj kartici. Uz instalirani Windows 10 Home, imat ćete osobnu pomoć Cortane, koja je namijenjena za pomoć pri otvaranju aplikacija i odgovaranju na pitanja. — bilo pisano ili izgovoreno. Od novog modernog dizajna do čišćeg sučelja, uživat ćete u jednostavnosti koju nudi IdeaPad 320. Najveći izazov s kojim ćete se suočiti je odabir savršene boje.

Lenovo_traka_lipanj_520

Inteligentan. Premium. Jednostavan.

Uz sjajnu procesorsku i naprednu grafičku snagu, ovaj 15,6-inčni laptop je napravljen kako bi impresionirao. Dotjeran premium metalnim detaljima i Harman zvučnicima s Dolby Audio sustavom, IdeaPad 520 je mješavina stila i materije, kao i vi.

Lenovo_traka_lipanj_V110

Od najnovijih procesora i memorije do tipkovnice koja povećava performanse, pouzdan V110 može zadovoljiti vaše poslovne potrebe danas a i u budućnosti. Pristupačne cijene, ovaj 15,6-inčni laptop ima suvremeni dizajn i high resolution zaslon koji dobro funkcionira na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Lenovo_lipanj_ostali
premium_ekspresna_dostava