Veliko sniženje Samsung dodatne opreme za telefone – do 90%!

Nadogradi svoj Galaxy uz široku ponudu vrhunskih maskica, covera, punjača i slušalica čiji popusti sežu do visokih 90%! Pronađi svoj idealan komad dodatne opreme i dodatno obogati svoj Galaxy ljubimac.

Samsung_dodatna_carousel

Predstavljamo najnoviju i najatraktivniju akcijsku ponudu cjelokupnog asortimana Samsung dodatne opremu za mobitele! Provjeri ponudu i izaberi nešto za sebe i svoj novi mobilni telefon.

Dodatna_trake_proizvod_mjeseca

Premium švedski brend „Ideal Of Sweden“ potpisuje vrhunski auto nosač za mobitel. Finim silikonom obloženi zubci utaknu se u ventilaciju za čvrsti grip bez oštećenja, a hvat je pouzdan i s najtežim mobitelima. U paketu dolaze dvije naljepnice od brušenog željeza za bolje prijanjanje iako metalne telefone drži i bez njih. Magnet je dovoljno snažan da funkcionira i kroz razne zaštite za mobitele i nemjerljivo je bolji i praktičniji od vakum nosača s prijanjalkama! KOMPATIBILAN SA SVIM MOBITELIMA!

magnetni_drzac_
Dodatna_trake_silikoni

Gdje piše da silikonske maskice moraju biti prozirne i dosadne? Odjenite mobitel u atraktivne i precizno skrojene silikonke živih boja, koje je ugodno držati, imaju super grip i budno štite vašeg ljubimca, a tanke su toliko da ih jedva osjetite na telefonu. Promotivna cijena od 49 kn za sve modele! Dostupni za SAMSUNG J3, J5 i J7 2017 te S8 i S8+ te Note8.

silikonske_maskee
Dodatna_trake_fashion

Glitter, Unicorni i svjetlucavo je novo crno! Sjajan osebujan stil sada može slijediti i mobitel s atraktivnim jedinstvenim maskicama sa šljokicama koje se prelijevaju. Ostaje vam samo da odaberete – pink-zlato, srebro ili besmrtni supermoderni uzorak Jednoroga?

Crta1
fashion_maske
Dodatna_trake_Adidas

Odjenite vaš mobitel u Adidasove Originals maskice koje su isto toliko izričaj zaljubljenosti u sport koliko i u Adidas urbanu modu! Dostupne u klasičnim Adidas kombinacijama boja/logotipa (crno/plavo/bijelo) – ali i u sportskim izvedbama; za nadlakticu kako bi vas telefon pratio na trčanju.

Crta1
Adidas_originals_maske
Dodatna_trake_alcantara

Apslolutno jedinstvena premium zaštita jedna je od one vrsta koja izaziva ovisnost! Uz dobru zaštitu mobitela, te minimalno povećanje gabarita osjećaj koji daje Alcantara je izuzetno ugodan i protuklizan; nitko ne nudi ništa slično. Patentirana Alcantara zaštita dostupna je za S8, S8+, Note8, S9, S9+.

Alcantara_coveri
Dodatna_trake_vise_manje

Kupujete li dodatnu opremu za Samsung S9, S9+, S8, S8+, J3, J5 i J7 2017 možete računati na specijalne volumne popuste, koji vrijede čak i na nove snižene cijene! Kupite li 2 komada od navedenih popust za oba se penje na dodatnih 20%. Ako kupite 3 ili više komada, popust je dodatnih 30%! Čak i ako imate mobitel koji nije među obuhvaćenim serijama – nema mjesta tuzi – naši veliki proljetni popusti obuhvatili su većinu dodatne opreme, tako da provjerite što vam treba i sigurni smo da ćete među našim artiklima pronaći što trebate po izuzetno povoljnoj cijeni!

Vise_je_manje_banner
Dodatna_trake_univerzalci

Proberite svog favorita iz eklektične lepeze žičnih i bežičnih punjača, raznih adaptera, prijenosnih akumulatora, kabela – kompatibilinih sa apsolutno svim mobitelima!

Između ostalog na specijalnoj ponudi je petnaestak probranih premium Samsungovih eksternih baterija. Malih, velikih, brzopunjivih u svim oblicima i bojama. Popusti u prosjeku preko 40%. Uz sve punjače gratis original Samsungov adapter Micro USB u USB-C! Posebna ograničena poslastica: dizajnerska “kettle” (“čajnik”) baterija s gratis spojivom LED svjetiljkom vrijednosti 199 kn i gratis USB-C adapterom.
Jeste li znali da je svaki Samsung bežični punjač kompatibilan sa svakim Samsungovim bežično punjivim telefonom? Ulovite svoj uz popuste tridesetak posto.
Za kraj dva modela zvučnika (Samsung Scoop, Samsung Level Box Slim) i tri modela slušalica (Samsung Rectangle, Level U In-Ear, Level-In) na popustima do -55%. Požurite sa odlukom jer nekih modela, tipično onih s najvećim popustom je najmanja zaliha, a popusti traju do isteka zaliha!

Crta1
Univerzalna_oprema
Dodatna_trake_note8

Raznorazni dodaci za Note8 na popustima do čak 70%. Promocija vrijedi do 31.5. ili isteka zaliha!

Dodatna_oprema_Note8
Dodatna_trake_S7

Sve vaše najdraže maskice za S7 na super proljetnim popustima do 50%. Specijalni ulov za jako ograničenu količinu sretnika su maskice s dodatnom baterijom (backpack battery cover), fizičke tipkovnice i objektivi za vaš telefon na popustima do nevjerojatnih 90%!

Crta1
Dodatna_oprema_s7
Dodatna_trake_S6

Pravo je vrijeme za obnovu zaštite za vašeg ljubimca.
Rasprodajemo preostale primjerke uz minimalno -50%, a na odabranim artiklima i preko 200 kn popusta!
Originalni Samsung dodaci za S6 već od 29 kn!!! Clear Cover, Clear View Cover, Flip Wallet, Protective Cover, S-View Cover, Screen Protectori…

Dodatna_oprema_s6
Dodatna_trake_Aserija

Izuzetno povoljne cijene s popustima do gotovo -90% za raznolike maskice i torbice Samsung mobitela A serije trenutačne i prošlih generacija. Količine su ograničene, a promocija traje do rasprodaje!

Dodatna_oprema_s6
S9_pokloni_carousel
Gear_Sport_carousel
premium_ekspresna_dostava