Veliko sniženje Samsung dodatne opreme za telefone – do 90%!

Nadogradi svoj Galaxy uz široku ponudu vrhunskih maskica, covera, punjača i slušalica čiji popusti sežu do visokih 90%! Pronađi svoj idealan komad dodatne opreme i dodatno obogati svoj Galaxy ljubimac.

Samsung_dodatna_carousel

Predstavljamo najnoviju i najatraktivniju akcijsku ponudu cjelokupnog asortimana Samsung dodatne opremu za mobitele! Provjeri ponudu i izaberi nešto za sebe i svoj novi mobilni telefon.

Dodatna_trake_proizvod_mjeseca

Premium švedski brend „Ideal Of Sweden“ potpisuje vrhunski auto nosač za mobitel. Finim silikonom obloženi zubci utaknu se u ventilaciju za čvrsti grip bez oštećenja, a hvat je pouzdan i s najtežim mobitelima. U paketu dolaze dvije naljepnice od brušenog željeza za bolje prijanjanje iako metalne telefone drži i bez njih. Magnet je dovoljno snažan da funkcionira i kroz razne zaštite za mobitele i nemjerljivo je bolji i praktičniji od vakum nosača s prijanjalkama! KOMPATIBILAN SA SVIM MOBITELIMA!

magnetni_drzac_
Dodatna_trake_silikoni

Gdje piše da silikonske maskice moraju biti prozirne i dosadne? Odjenite mobitel u atraktivne i precizno skrojene silikonke živih boja, koje je ugodno držati, imaju super grip i budno štite vašeg ljubimca, a tanke su toliko da ih jedva osjetite na telefonu. Promotivna cijena od 49 kn za sve modele! Dostupni za SAMSUNG J3, J5 i J7 2017 te S8 i S8+ te Note8.

silikonske_maskee
Dodatna_trake_fashion

Glitter, Unicorni i svjetlucavo je novo crno! Sjajan osebujan stil sada može slijediti i mobitel s atraktivnim jedinstvenim maskicama sa šljokicama koje se prelijevaju. Ostaje vam samo da odaberete – pink-zlato, srebro ili besmrtni supermoderni uzorak Jednoroga?

Crta1
fashion_maske
Dodatna_trake_Adidas

Odjenite vaš mobitel u Adidasove Originals maskice koje su isto toliko izričaj zaljubljenosti u sport koliko i u Adidas urbanu modu! Dostupne u klasičnim Adidas kombinacijama boja/logotipa (crno/plavo/bijelo) – ali i u sportskim izvedbama; za nadlakticu kako bi vas telefon pratio na trčanju.

Crta1
Adidas_originals_maske
Dodatna_trake_alcantara

Apslolutno jedinstvena premium zaštita jedna je od one vrsta koja izaziva ovisnost! Uz dobru zaštitu mobitela, te minimalno povećanje gabarita osjećaj koji daje Alcantara je izuzetno ugodan i protuklizan; nitko ne nudi ništa slično. Patentirana Alcantara zaštita dostupna je za S8, S8+, Note8, S9, S9+.

Alcantara_coveri
Dodatna_trake_bikini

Totalna rasprodaja originalnih Samsungovih od milja nazvanih „bikini maskica“. Maskice koje pružaju maksimalni omjer zaštite i zaklanjanja mobitela. Isprobajte ih – uz promotivnu cijenu 49 kn! Dostupne za perjanice Galaxy serije: S8, S8+ i Note8.

2piece_coveri
Dodatna_trake_vise_manje

Kupujete li dodatnu opremu za Samsung S9, S9+, S8, S8+, J3, J5 i J7 2017 možete računati na specijalne volumne popuste, koji vrijede čak i na nove snižene cijene! Kupite li 2 komada od navedenih popust za oba se penje na dodatnih 20%. Ako kupite 3 ili više komada, popust je dodatnih 30%! Čak i ako imate mobitel koji nije među obuhvaćenim serijama – nema mjesta tuzi – naši veliki proljetni popusti obuhvatili su većinu dodatne opreme, tako da provjerite što vam treba i sigurni smo da ćete među našim artiklima pronaći što trebate po izuzetno povoljnoj cijeni!

Vise_je_manje_banner
Dodatna_trake_univerzalci

Proberite svog favorita iz eklektične lepeze žičnih i bežičnih punjača, raznih adaptera, prijenosnih akumulatora, kabela – kompatibilinih sa apsolutno svim mobitelima!

Između ostalog na specijalnoj ponudi je petnaestak probranih premium Samsungovih eksternih baterija. Malih, velikih, brzopunjivih u svim oblicima i bojama. Popusti u prosjeku preko 40%. Uz sve punjače gratis original Samsungov adapter Micro USB u USB-C!
Jeste li znali da je svaki Samsung bežični punjač kompatibilan sa svakim Samsungovim bežično punjivim telefonom? Ulovite svoj uz popuste tridesetak posto.
Za kraj tri modela slušalica (Samsung Rectangle, Level U In-Ear, Level-In) na popustima do -55%. Požurite sa odlukom jer nekih modela, tipično onih s najvećim popustom je najmanja zaliha, a popusti traju do isteka zaliha!

Crta1
Univerzalna_oprema
Dodatna_trake_note8

Raznorazni dodaci za Note8 na popustima do čak 70%.

Dodatna_oprema_Note8
Dodatna_trake_S7

Sve vaše najdraže maskice za S7 na super proljetnim popustima do 50%. Specijalni ulov za jako ograničenu količinu sretnika su maskice s dodatnom baterijom (backpack battery cover), fizičke tipkovnice i objektivi za vaš telefon na popustima do nevjerojatnih 90%!

Dodatna_oprema_s7
Dodatna_trake_S6

Pravo je vrijeme za obnovu zaštite za vašeg ljubimca.
Rasprodajemo preostale primjerke uz minimalno -50%, a na odabranim artiklima i preko 200 kn popusta!
Originalni Samsung dodaci za S6 već od 29 kn!!! Clear Cover, Clear View Cover, Flip Wallet, Protective Cover, S-View Cover, Screen Protectori…

Dodatna_oprema_s6
Dodatna_trake_Aserija

Izuzetno povoljne cijene s popustima do gotovo -90% za raznolike maskice i torbice Samsung mobitela A serije trenutačne i prošlih generacija. Količine su ograničene, a promocija traje do rasprodaje!

Dodatna_oprema_s6
premium_ekspresna_dostava