Velika akcija računalne periferije

Opremi se vrhunskom periferijom, uz velike popuste nudimo i plaćanje do 36 rata te besplatnu dostavu!

carousel_v2

U mjesecima dok većina gamera ima dovoljno vremena posvetiti se svojim omiljenim naslovima, mi smo odvojili trenutak i za našu PC publiku pripremili veliku akciju vrhunskih brandova periferije. Na lageru vas očekuje oprema sve redom divova industrije : Steelseries, Razer, Roccat, Sharkoon i Logitech. Krenimo redom:

banner1_steel

Upravo zbog navedenih razloga, Steelseries je u Sancta Domenici zastupljen s kompletnim asortimanom. Iako je većini proizvođača dizajn glavni fokus, Steelseries osim dizajna posebnu pažnju posvećuje samoj kvaliteti i dugotrajnosti proizvoda, sve kako igranje od nekoliko sati ne bi postalo bolno iskustvo zbog loše opreme.

banner2_razer

I dok je Steelseries dosta konzervativan s dizajnom, Razer nema problema sa svojim prepoznatljivim futuristički dizajniranim proizvodima. Definitivno jedan od brandova s najširom ponudom opreme ne samo za PC već i za ostale platforme.

banner3_roccat

Najveći razlog tome je marketinška proaktivnost i potpora velikim E-sports natjecanjima koja okupljaju sve veći broj poklonika. Dizajniran i osmišljen u Njemačkoj, svaki proizvod jamči kvalitetu zbog čega sve više istinskih gamera pokazuje interes u ovaj brand.

banner4_sharkoon

Osim navedene pristupačnosti, Sharkoon, kao i Razer, inspiraciju u dizajnu svojih artikala traži u futurističkom pristupu. Svakako brand vrijedan vaše pozornosti. Za vas smo izdvojili nekoliko atraktivnih proizvoda.

banner5_logitech

Logitech miševi, tipkovnice i zvučnici sveprisutni su već godinama na našem tržištu i generacije korisnika su iznimno zadovoljne kvalitetom ovog vrhunskog branda. Iz široke ponude ovaj puta smo za vas izdvojili sljedeće proizvode: