Vatrena akcija TOP brandova!

Iskoristi priliku i priušti si najbolji pogled nogometnog ljeta 2018-te!

carousel_vatreni2

20 godina je prošlo od te lude i nestvarne 1998. godine kada smo se prvi puta pojavili na najvećoj svjetskoj pozornici i ispisali nogometnu povijest… Povodom te prekrasne obljetnice, ususret ovogodišnjem SP u Rusiji, postali smo ponosni partner premijere ekskluzivnog dokumentarnog filma “Vatreni” koja će se održati 21. i 24. svibnja u Zagrebu i Splitu.

Podržite i Vi hrvatski nogomet ovog ljeta kao nikada do sada, priuštite si najbolji pogled ljeta 2018-te uz akcijske cijene i najbolje pogodnosti za kupnju najnovijih televizora Top 5 svjetskih brandova.

ŠEĆER NA KRAJU
Nakon godina frustracije svakog hrvatskog nogometnog fana jer nije mogao odigrati svoj omiljeni virtualni nogomet sa repkom, neopisivo nam je zadovoljstvo službeno najaviti da se naša HRVATSKA vraća u najbolju svjetsku nogometnu simulaciju FIFA18 od Electronic Artsa i to kroz World Cup mode update koji ćete moći besplatno skinuti i zaigrati od 29. svibnja!
Za nas u SD, a vjerujemo i za sve Vas prave FIFA igrače, ali i one koji će to tek postati, ovo je najljepši mogući poklon za 20. Obljetnicu povijesne bronce i najbolja uvertira za još jedan veliki uspjeh Vatrenih na SPu u Rusiji! Wooohoo!

Sancta Domenica – Vatreni dobavljač Top Brandova

carousel_fifa18_wc
Vodič_banner
samsung_red
samsung_carousel_v2
lg_red
LG&Amex_svibanj_carousel4
sony_red
Sony_TV_svibanj
philips_red
1220x500
panasonic_red
Panasonic_svibanj_carousel
Crta_ip
GoW_carousel_novo
PS_izdvojena_sijecanj_carousel
laptopi_carousel_update
carousel_HP
Crta_ip
electrolux_carousel_svibanj
LG_bijela_svibanj_carousel
Bosch_carousel
usisavaci_travanj_carouselele
ex_carousel
Crta_ip
huawei_nagradna_carousel
S9_akcija_carousel
Samsung_dodatna_carousel