TOP brandovi laptopa – najniža cijena do 36 rata i 5 godina jamstva

Za početak jeseni smo pripremili nove cijene na odabranim modelima laptopa i uz to vam poklanjamo 5-godišnje jamstvo uz mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata i besplatnu dostavu. Posebni popust od 10% osigurali smo za plaćanje do 12 rata bez kamata.

laptopi_listopad_carousel5

Posjetite nas u našim Sancta Domenica poslovnicama i ne propustite fantastičnu ponudu; uštedite dodatnih 1000kn popusta pri kupnji notebooka uz nove MAX2/3 Biram2x/Premium pakete na 24mj ili produljenje postojećeg ugovora, čime osiguravate najbrži Flat Internet, daleko najbolju TV platformu nove generacije te fiksni telefon.

Uz super uštede, osiguravamo i dodatne pogodnosti; 5 godina jamstva i Gaming miš gratis uz izdvojene notebooke te plaćanje do 12 rata bez kamata ili do 36 rata ukoliko to želite + besplatnu dostavu, a za isporuke u Zagrebu, Splitu i Rijeci možete odabrati i Expresnu dostavu – isti dan, u roku od 2-3h od kupnje, koja je besplatna do kraja kolovoza. Promocija traje do 31.10. ili isteka zaliha, vrijedi za kupnju u svim fizičkim Sancta Domenica poslovnicama i putem webshopa.

Traka_laptopi_pocetnici

Za početnike i manje zahtjevne korisnike imamo nekoliko TOP modele za malo kuna koji bi svakako trebali zadovoljiti sve vaše potrebe. Ovi laptopi su prvenstveno namijenjeni korisnicima koji će ih koristiti za druženje i komunikaciju putem društvenih mreža te ostale manje zahtjevne programe poput MS Office-a. Uglavnom dolaze sa već instaliranim WIN10 operativnim sustavom dok se uz odabrane modele dobiva i 100GB prostora za pohranu na One Drive u periodu od 2 godine. Kao TOP modele iz ovog segmenta izdvajamo:

Traka_laptopi_internet

Korisnici koji ipak žele „stroj“ sa malo nabildanijim specifikacijama sigurno će tražiti nešto za sebe u ovom segmentu koji pokriva široki spektar modela od ipak nešto malo slabijih pentiuma do čak „nabildanih“ Intel i7 CPU. Sa jačim modelima iz ovog segmenta zadovoljni će biti i manje zahtjevni gameri, prvenstveno igrači League of Legends i sličnih igara koje ne zahtjevaju „prenabrijane“ grafičke kartice. U skladu sa trendovima većina modela u ovom segmentu ima SSD umjesto mehaničkog diska za pohranu a neki čak imaju i „dual storage“ SSD + HDD. Iz široke ponude modela izdvojili smo:

Traka_laptopi_business

Kod „poslovnjaka“ svi proizvođači se natječu tko će u što manje,kompaktnije ali opet lijepo dizajnirano kućište ugurati čim jaču specifikaciju a da opet veličina ne bude mana odnosno da uređaj ne bude premali. U posljednje vrijeme 14“ FHD IPS ekrani su postali standard u ovom segmentu, eventualno uz dodatak Gorilla Glass-a, SSD je obavezna komponenta kod svih ovih uređaja.

Dok je Lenovo Yoga postavila trendove i uvela „convertable“ ekran kao opciju a kasnije je popratio Asus sa UX360 serijom, željno iščekujemo HP X360 Pavilion seriju najavljenu za kraj godine kao ozbiljnog igrača kod convertable laptopa. Svakako ne smije se zaobići ni Acer sa svojim Swift serijama (1-7) koji od izlaska krajem 2016. godine je jedan od prvih izbora za poslovno računalo. Od poslovnjaka iz ponude smo izdvojili:

Traka_laptopi_gaming

U ovom segmentu također vlada velika „gužva“ modela jer se u proteklih godinu dana gaming pretvorio u bojište na kojem su se lomila koplja i pokazivali mišići tko je jači. Dok je godinama Asus sa ROG-om ovdje bio neprikosnoveni vladar u posljednjih godinu dana dobio je ozbiljne suparnike u HP Omen/Pavilion, Acer VX/Nitro/Predator te posljednje Lenovo Legion. I dok većina gamera se odlučuje za i7 Intelov procesor, najbitnija komponenta oko koje se puno toga vrti je grafička kartica, odlaskom u povijest nekih modela Nvidia grafika (GTX 960-980) svi proizvođači su se okrenuli prema GTX1050 odnosno jačoj verziji GTX 1050 Titanium kao glavnoj opciji kod notebooka. Svakako da je Titanium verzija i više nego dovoljna za veliku većinu igrača a financijski je znatno povoljnija od jačih sljednica GTX1060-GTX1070.

Iz segmenta gaming laptopa izdvajamo:

carousel_v2
Pisaci_banner_svi
Monitori_banner
ITpribor_banner
MAXtv_carousel_nase
premium-dostava_sitebanner_12mj