Sony Xperia XZ3 – prednaruči i dobivaš CoD: Black Ops 4

Obožavaš PlayStation igre i u potrazi si za novim vrhunskim mobitelom? Imamo idealno rješenje za tebe – nabavi najnoviji Sonyjev top model, Xperia XZ3, u pretprodaji i na poklon dobivaš novi Call of Duty: Black Ops 4 za svoj PlayStation 4. Budi među prvim igračima jedne od najpopularnijih svjetskih igara!

Sony - BANER - XZ3 - Sancta Domenica - 1220x500

Nova generacija Sonyjeve smartphone perjanice je pred nama – Sony Xperia XZ3! Osim osvježenja u vidu dizajna i performansi, sve novitete koje donosi nova Xperia pogledaj u detaljnom opisu ispod.

Uz svaku naručenu Xperiu XZ3 u periodu od 10.09. do 05.10. dobivaš digitalni download nove igre Call of Duty: Black Ops 4 na svom PS4! Detalje oko preuzimanja svoje nove igre možeš saznati na sljedećem linku: CoD: Black Ops 4 – preuzimanje.

Pravila i uvjete promocije možeš provjeriti na sljedećem linku.

Svoju novu Xperiju možeš platiti do čak 36 rata bez kamata, te istu dostavljamo na kućnu adresu potpuno besplatno.

*Primjenjuju se Pravila i uvjeti. 18+. Značajni elementi i funkcionalnost zahtijevaju pretplatu za PlayStation®Plus, koja se prodaje zasebno. Zahtjevi za pohranu podložni su promjeni. Moguće je da za igranje budu potrebna obavezna ažuriranja. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.