Acer Predator – vrh gamerske opreme

Acer Predator Helios 300 moćna je gaming mašina čije će performanse zadovoljiti i one najzahtjevnije među vama. Pogledajte ponudu!

predator_cr

Nova zvijer iz Acerovih odaja našla je svoj put do prodajnih mjesta Sancta Domenice. Riječ je o Acer Predator Helios 300, laptopu za one čiji gaming apetiti zaista nemaju granica. Uz atraktivni i agresivni crno-crveni dizajn, Predator donosi niz noviteta.

Izdvajamo poseban sustav hlađenja s dva ventilatora i AeroBlade 3D ventilatorom u cijelosti izrađenim od metala. Za maksimalnu kontrolu, povećajte frekvenciju rada i prilagodite doživljaj igranja s jednog mjesta pomoću tehnologije PredatorSense. Sve navedeno, podržano novom generacijom NVIDIA i Intel chipseta, garantira vrhunsku zabavu i performans.

Uvjerite se sami i naručite svoj primjerak, uz mogućnost plaćanja do 36 rata te besplatnu dostavu!

predator1
predator2

Swift seriju krasi jednostavan i atraktivan dizajn, koji će potpomognut kvalitetnim hardwareom zasigurno unijeti stila u vašu svakodnevnicu. Izdvajamo entry model Acer Swift 1, koji će uz pristupačnu cijenu zadovoljiti čak i zahtjevnije gamere među vama.

Za one koji traže brzinu više, tu je Acer Swift 7,  moderan i moćan laptop. Ako tražite eleganciju te solidan i pouzdan performans, na pravom ste mjestu. Odaberite svoj Swift i pridružite se Acer obitelji.

Swift-1-silver-W10_128gb_novacijena
Swift-1-silver-W10-SF113-31-P5PJ_novacijena

Acer Aspire ES1 laptop osigurava da rad i igranje uz brojna poboljšanja i dozu osebujnosti budu ugodni i učinkoviti. Vanjska površina i prekrasni gornji poklopac s teksturom daju mu jedinstven, profinjen izgled, a istodobno su i ugodni na dodir.. Podignite gornji poklopac i otkrijte blistavu stranu ovog laptopa. Čak i unutarnje površine imaju teksture uzoraka kako bi se postigao dizajnom jedinstveni izgled vanjskih i unutarnjih površina.

ES1-332-C49U_

Aspire V Nitro serija s impresivnim Intel Core i5 i i7 procesorima te grafičkom karticom iz serije NVIDIA GeForce GTX omogućit će vam zabavu bez zastoja, a napredna rashladna tehnologija omogućit će vam rad punom brzinom čak i nakon mnogo sati. Brojni priključci za povezivanje, elegantan dizajn i minimalistički profil ostavljaju snažan dojam koji će Vas činiti modernim u svakoj prilici.

VN7-572TG-50WA
acervx5