Acer Swift – novo u ponudi laptopa

Stigla je i pristupačna Swift serija iz pouzdanog Acer branda. Izaberite svog ljubimca koji dolazi uz Windows 10, neovisno o tome tražite li laptop za svakodnevne potrebe ili snažan gaming stroj! Mogućnost plaćanja do 36 rata uz besplatnu dostavu.

Acer_carousel_V4_novacijena

Swift seriju krasi jednostavan i atraktivan dizajn, koji će potpomognut kvalitetnim hardwareom zasigurno unijeti stila u vašu svakodnevnicu. Izdvajamo entry model Acer Swift 1, koji će uz pristupačnu cijenu zadovoljiti čak i zahtjevnije gamere među vama. Za one koji traže brzinu više, tu je Acer Swift 7,  moderan i moćan laptop. Ako tražite eleganciju te solidan i pouzdan performans, na pravom ste mjestu. Odaberite svoj Swift i pridružite se Acer obitelji.

Swift-1-silver-W10_128gb_novacijena
Swift-1-silver-W10-SF113-31-P5PJ_novacijena

Acer Aspire ES1 laptop osigurava da rad i igranje uz brojna poboljšanja i dozu osebujnosti budu ugodni i učinkoviti. Vanjska površina i prekrasni gornji poklopac s teksturom daju mu jedinstven, profinjen izgled, a istodobno su i ugodni na dodir.. Podignite gornji poklopac i otkrijte blistavu stranu ovog laptopa. Čak i unutarnje površine imaju teksture uzoraka kako bi se postigao dizajnom jedinstveni izgled vanjskih i unutarnjih površina.

ES1-332-C49U_

Aspire V Nitro serija s impresivnim Intel Core i5 i i7 procesorima te grafičkom karticom iz serije NVIDIA GeForce GTX omogućit će vam zabavu bez zastoja, a napredna rashladna tehnologija omogućit će vam rad punom brzinom čak i nakon mnogo sati. Brojni priključci za povezivanje, elegantan dizajn i minimalistički profil ostavljaju snažan dojam koji će Vas činiti modernim u svakoj prilici.

VN7-572TG-50WA
acervx5