Panasonic Smart Home

Zahvaljujući sustavu kamera, senzora i pametnih utičnica nadgledajte što se događa u vašem domu i budite opušteni.

Mirno spavajte, bezbrižno putujte i nadzirite svoj dom u svakom trenutku. Provjerite tko zvoni na ulaznim vratima, što radi vaše dijete u spavaćoj sobi, gdje je kućni ljubimac. Uključite aparate prije dolaska ili odlaska iz kuće, pustite uspavanku svom djetetu preko unutarnje kamere, prigušite svjetla, razgovarajte sa ukućanima dok su oni u kući, a vi na putu.

Smarthome_carou

Panasonic je predstavio potpuno novi sustav kućnog nadzora, kojemu je cilj pružiti korisnicima mogućnost provjeravanja što se događa s njihovim domom i vlasništvom kada nisu kod kuće te im time pojednostavniti njihove svakodnevne živote. Bilo da se radi o djeci ili kućnim ljubimcima, automobilima ili motociklima, sada možete “držati oko” na svim važnim stvarima u vašem životu putem pametnog telefona ili tableta. Inovativan sustav korisnicima daje mogućnost da na jednostavan način povežu pametne uređaje (kamere, senzore i utičnice) i da njima upravljaju putem tableta ili pametnog telefona. Panasonicov sustav Smart Home temelji se na DECT ULE tehnologiji koja omogućuje uređajima spajanje na kućno čvorište, odnosno hub, bez ikakve mjesečne naknade.

Mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata te besplatna dostava za sve web narudžbe ili expresna dostava ukoliko želiš uživati u svojem novom Smart Home sustavu odmah!

Crta
Osnovno_bann
Saznaj_vi
Smart_setovi

Izaberite jedan od početnih setova te ga nadogradite sa dodacima po želji i potrebi. Svaki set se sastoji od centralne jedinice (čvorište, odnosno Hub) i nekog dodatka poput senzora za prozore ili vrata, unutarnje sirene, vanjske kamere i sl.

Centralna jedinica spaja sve uređaje u jedinstveni sustav, šalje znakove alarma na vaš pametni telefon ili tablet internetom putem bežićnog rutera. Spaja se na kućnu, fiksnu telefonsku liniju te podržava microSD i microSDHC kartice za snimanje video i audio zapisa.

Smart_dodaci
premium-dostava_sitebanner_12mj