Nema zime dok je Panasonic klime

Idealni je trenutak za kupnju Panasonic klima uz odlične akcijske cijene + 500kn popusta na ugradnju uz mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata te besplatnom dostavom! Odlična prilika: Panasonic klima od 5kW već od 189kn/mj + montaža POTPUNO BESPLATNO!

Pana_klime_carousel_500

S više od 30 godina iskustva i prodajom u više od 120 zemalja širom svijeta, Panasonic je neupitno jedna od vodećih tvrtki u sektoru grijanja i hlađenja. S razgranatom mrežom proizvodnih pogona i instituta za istraživanje i razvoj, Panasonic isporučuje inovativne proizvode koji sadrže najnovije vrhunske tehnologije i koji postavljaju standarde za klimatizacijske uređaje širom svijeta. Isto tako, Panasonic je globalno prisutan i na međunarodno tržište stavlja vrhunske proizvode koji nadilaze granice.

Ne propusti priliku za kupnju Panasonic klima uređaja uz odlične akcijske cijene + 500kn popusta na ugradnju i 15% popusta na Wi-Fi modul kod kupnje Panasonic klime uz mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata. Osigurali smo i besplatnu dostavu za webshop narudžbe!

*Akcija vrijedi do 30.09. ili do isteka zaliha.

Klime_standard
Klime_premium
Klime_pribor
Klime_WiFi_adapter_
Crta
montaža_banner_500
premium-dostava_sitebanner_12mj.gif