Život je upravo postao lakši – Lenovo prijenosnici

Izaberi svoj idelan prijenosnik među izdvojenim Lenovo modelima i olakšaj svakodnevnicu prijenosnim računalima iznimne snage i dopadljive vanjštine. Mogućnost plaćanja do 60 rata uz Diners potrošački zajam i besplatna dostava isti dan u ZG, ST i RI.

Lenovo_veljaca__carousel

Svi modeli dolaze uz dodatnih 10% popusta uz Diners potrošački zajam do 60mj. te uz uštede uz MAX pakete (dodatnih 1000kn popusta uz sve Lenovo prijenosnike). Plaćanje do 36 rata uz besplatnu ekspresnu dostavu isti dan u Zagreb, Split i Rijeku.

Lenovo_traka_320_n
Lenovo_traka_IdeaPad110_

Sve na IdeaPad 320 je dizajnirano kako bi olakšavalo vaš život. S lakoćom će se nositi s bilo kojim zadatkom, zahvaljujući snažnom procesoru i izdvojenoj grafičkoj kartici. Uz instalirani Windows 10 Home, imat ćete osobnu pomoć Cortane, koja je namijenjena za pomoć pri otvaranju aplikacija i odgovaranju na pitanja. — bilo pisano ili izgovoreno. Od novog modernog dizajna do čišćeg sučelja, uživat ćete u jednostavnosti koju nudi IdeaPad 320. Najveći izazov s kojim ćete se suočiti je odabir savršene boje.

Lenovo_traka_IdeaPad_520_v2

KUĆNA ZABAVA, SNAGOM RADNE STANICE.

Centar kućne zabave kada vi to želite, moćna radna stanica, kada je to potrebno. Lenovo Ideapad 520 (15”) prijenosno računalo je pokretano od nove generacije procesora, pruža impresivnu audio jasnoću i zapanjujuće visoku rezoluciju slike. Ovaj uređaj je savršen pratilac za rad i igru.

premium_ekspresna_dostava