Jesen u prekrasnim bojama QLED-a

Samsung televizori sniženi do 30% uz 5 godina tvorničkog jamstva!

Carousel_bez_poklona

Dani postaju sve kraći, a lepeza nepogledanih serija na Netflixu za bingeanje sve je veća i veća. Idealno je vrijeme za kupovinu novog Samsung TV-a, i to pogotovo onoga koji će znati iskoristiti svu raskoš 4K HDR video signala (naš glas dobiva QLED!) dostupnog sada već iz brojnih izbora. Kako bi vas dodatno ohrabrili napunili smo svoja skladišta i trgovine novim modelima i snizili cijene baš svim modelima do čak -30%!

Samsung_TV_trake_QLED
Seria-Q900R_
Q9FN_
Q8D_

Provjerite i ulazne QLED TV serije:

SERIJA Q7FN – QLED BEST BUY
QLED-i serije 7 zadržavaju i lokalno zatamnjenje i vrhunski volumen boje uz nikad popularnije cijene. Naša najprodavanija QLED 55“-ica sada samo 11.499 kn. 65“ verzija istog modela – 15.999 kn.

SERIJA Q6F – DOBRODOŠLI U QLED
Upravo ovoj seriji uređaja cijena je najviše korigirana – do čak -32%; na taj način efektivno izbrisavši cjenovnu razliku između QLED-a i jačih LED TV-a. Uživajte u nenadmašnoj boji i svjetlini već od 6.499 kn. Ili 181 kn mjesečno. Kupovinu na rate nećemo vam dodatno naplatiti!

Samsung_opustite_se_carousel_bezCTA
Samsung_TV_trake_qled_pribor
QLED-pribor_
Samsung_TV_trake_kucno_kino

NOVA STVARNOST TV EKRANA

Žustri smo zagovaratelji ogromnih ekrana. Znate li da se je optimalna udaljenost za sjedenje od projekcijskog platna u pravim kućnim kinima jednaka širini ekrana? TV Ekran NIKADA nije prevelik. Štoviše nužan je ako imate primjerice ugostiteljski objekt, ili prezentacijsku salu! Imamo dva 208 i jedan 190 centimetarski model na super promociji kako bi vas u to uvjerili. 190 centimetara Serije7 za SAMO 11.699 kn. 208 centimetarski zid-TV već od 20.699 kn.

banner-75NU7172-UHD
Samsung_TV_trake_televizori_
banner-55-8UHD
Samsung_TV_trake_pribor

Želite li zaista vrhunsku integraciju TV-a u svoj životni prostor, nezaobilazan dodatak o kojem trebate razmisliti uz Samsung televizor je originalni zidni nosač ili stalak.

Samsung_TV_trake_soundbari

Soundbari s najboljom kvalitetom zvuka u našoj ponudi oslanjaju se na ugrađene zvučnike za reprodukciju niskih tonova. Poslušajte, ostati ćete zapanjeni kako dobro zvuče. Temelj kvalitete činjenica je da su oba razvijena u suradnji sa AKG-om, kojeg je Samsung kupio prije dvije godine.

Samsung_TV_trake_soundbari_
soundbar
Samsung_TV_trake_bezicni
Dizajnerski-zvučnici
premium_ekspresna_dostava_split