HP Pavilion x360 – Snaga sa stilom

Danas vam po sniženim cijenama predstavljamo jednu od svakako najatraktivnijih serija laptopa na tržištu, HP-ovu Pavilion x360-icu. Dostupno uz plaćanje na 36 rata te besplatnu dostavu.

hp_x360_win_carousel

Stil, snaga i inovativnost – sve su redom karakteristike na koje se oslanja nova serija notebook-a iz radionice jedne od najvećih tehnoloških kompanija na svijetu. Naravno, riječ je o Hewlett Packard-u i njihovoj novoj liniji laptopa, HP Pavilion x360.

Snažna Intelova procesorska tehnologija te intuitivno korisničko sučelje osigurano Windows 10 operativnim sustavom, garancija su da će vas HP-ova ljepotica bez problema pratiti u dnevnim zadacima i izazovima. No ono što x360-icu zaista odvaja od konkurencije, sigurno je mogućnost da se vaš laptop u jednom jednostavnom potezu pretvori u impresivan tablet; potez svakako dobrodošao u raznoraznim društvenim ali i poslovnim situacijama.

Uz sve navedeno, ponudu smo začinili 10 postotnim popustom na jednokratno plaćanje, dostupnim do 30.09.2017. Za webshop narudžbe osiguravamo besplatnu dostavu ili expresnu dostavu ukoliko želiš u svom novom mobitelu uživati u vrlo kratkom roku.

carousel_v2