HP Pavilion x360 – Snaga sa stilom

Provjeri po novim sniženim cijenama jednu od svakako najatraktivnijih serija laptopa na tržištu, HP-ovu Pavilion x360-icu te standardne Pavilion modele. Dostupno uz plaćanje do 36 rata uz besplatnu dostavu.

hp_x360_win_carousel_studeni_5god

Stil, snaga i inovativnost – sve su redom karakteristike na koje se oslanja nova serija notebook-a iz radionice jedne od najvećih tehnoloških kompanija na svijetu. Naravno, riječ je o Hewlett Packard-u i njihovoj novoj liniji laptopa, HP Pavilion x360.

Snažna Intelova procesorska tehnologija te intuitivno korisničko sučelje osigurano Windows 10 operativnim sustavom, garancija su da će vas HP-ova ljepotica bez problema pratiti u dnevnim zadacima i izazovima. No ono što x360-icu zaista odvaja od konkurencije, sigurno je mogućnost da se vaš laptop u jednom jednostavnom potezu pretvori u impresivan tablet; potez svakako dobrodošao u raznoraznim društvenim ali i poslovnim situacijama.

Uz sve navedeno, ponudu smo začinili 10 postotnim popustom na jednokratno plaćanje te dodatnih 1500kn popusta uz MAX pakete, dostupnim do 30.11.2017. Za webshop narudžbe osiguravamo besplatnu dostavu ili ekspresnu dostavu ukoliko želiš u svom novom laptopu uživati u vrlo kratkom roku.

HP_traka_X360
HP_traka_pavilion
Ekspresna_dostava_gif