Pregled novosti s Paris Game Weeka

Sony je na Paris Game Weeku prikazao novi PS4 naslove i update već najavljenih. Materijala ima mnogo, neki od njih izgledaju izvrsno – ma što neki, svi – a sadašnji i budući vlasnici Playstationa imaju razloga za radovanje. Sretna Nova 2018, ali i kraj 2017 :-).

Pariz – romantika, ispijanje kavice, most zaljubljenih… ha ha ha, NOT. Baš nas briga za romantiku, Pariz nam je zanimljiv zbog hrpe novih informacija o Playstation naslovima koje su stigle s Paris Game Weeka. Neke igre smo vidjeli po prvi puta i zaista su inovativne, dok su ranije najavljeni naslovi dobili nove trailere / gameplay videe.

 

The Last of Us: Part II

Milijun i pol pregleda na Youtubeu, za 15 sati – nije loše… Mega hit u nastajanju, koji već sada straši malu djecu i odvaja muškarce od dječaka, je dobio novi opaki trailer. Osim što izgleda opako dobro, i sadržaj je opako dobar, hmm… Ponestaje nam riječi. Pogledajte video.

Call of Duty: WWII

Novi COD:WWII se opako nabrisio da Battlefieldu 1 otme titulu najboljeg FPS-a, ikada. Do sada smo vidjeli poveliki broj gameplay trailera i jedan izgleda bolje od drugog. U Parizu je najavljen DLC s novim mapama The Resistance, koji dolazi krajme godine. Potvrđen je i datum izlaska, ako niste preorderali igru požurite :-)

Destiny 2

Mega cool multiplayer orijentirana pucačina dobiva Course of Osiris DLC koji stiže 5.12. i donosi vam novi planet za istraživanje, kao i mnogo drugih lipih stvarčica…

Detroit: Become Human

Još jedan megahit u nastajanju čije trailere gledamo, premotavamo i analiziramo, pa opet ispočetka. Igra izgleda manje više fotorealistično, sadržaj je sjajan a u novom traileru vidimo kako vaše odluke utječu na tijek igre. Potvrđeno je da igra dolazi 2018., ali ne i u kojem djelu iste…

Final Fantasy XV Episode Ignis

Episode Ignis trailer nam daje uvid u djelić FF15 nadogradnje koja stiže 13.12.. Episode Ignis slijedi radnju prijašnjih DLC-ova s Promptom i Gladiom u glavnim ulogama. Zanimljivo, trailer ima i par spoilera glede radnje, pa ga nemojte gledati ako želite djevičansko iskustvo igranja :-). Igra je VR kompatibilna.

God of War

Reboot serije na PS4 konzoli se željno očekuje. Igra je najavljena za početak 2018. godine a novi trailer prikazuje borbu oca i sina. Do sada smo vidjeli i pravi gameplay igre na E3, pa smo prilično sigurni – God of War će biti super.

Shadow of Colossus PS4

Novi trailer ne otkriva mnogo, osim prekrasnih vizuala koji će krasiti igru. No sada barem znamo kada ćemo zaigrati igru: 2.2.2018. Od ovoga remakea igre stare već 12 godina očekuje se mnogo, uključivo neke promjene u gameplayu. Koje, znat ćemo uskoro…

Spider-Man

Novi Spider Man bit će nešto posebno. Jako je uočljiv odmak od stripovske grafike ka realizmu, i to nam se jako sviđa. Čovjek Pauk će imati pune ruke posla sa zlikovcima u New Yorku, a mi ćemo dobiti sate i sate vrhunske zabave…