Predstavljamo vam ZTE, novi brand u našoj ponudi mobitela

ZTE je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području telekomunikacija i informatičkih tehnologija, osnovana 1985. godine, s prihodom od 11 milijardi USD i trenutno preko 18.000 zaposlenika.To je tvrtka koja više od 10 % godišnjeg prometa – znači, 1.1 milijardi dolara! – ulaže u istraživanje i razvoj novih tehnologija.

ZTE ozbiljno nastupa i u Europi – primjerice, prošli mjesec potpisali su sponzorstvo španjolskog nogometnog tima Seville i imaju kvalitetno riješenu after-sales podršku.

zte 1

Poznato je da Sancta Domenica pomno bira brandove – u skladu s našim sloganom Top brandovi na jednom mjestu – no ZTE je, ozbiljnim ulaskom na Hrvatsko tržište krajem prošle godine, bez problema prošao naše zahtjevne kriterije.

Servis, rezervni dijelovi, softverska podrška i jamstvo su osigurani. Uopće ne sumnjamo u dugoročnu prisutnost branda ZTE na našem tržištu.

BMW-AXON-7-smartphone-2

Koliko je tvrtka uvjerena u svoju kvalitetu svjedoče VIP jamstveni uvjeti za Axon liniju ZTE mobitela (top modeli, trenutno Axon 7 i Axon 7 Mini) koji donose 3 godine jamstva, besplatan popravak razbijenog stakla (unutar 6 mjeseci), te jedan besplatan popravak mobitela ako se smoči (unutar sve 3 godine!).

Glavni aduti ZTE mobitela su odnos cijene i performansi, ali i sveukupna izvrsnost. Pogledajte top model, ZTE Axon 7; njegov popis mogućnosti je jedinstven na tržištu flagshipa, a cijena je na razini konkurentskih modela više srednje klase. Uostalom, pogledajte specifikacije:

BMW-AXON-7-smartphone-3 (1)

Snapdragon 820 čipset, 5.5″ QHD AMOLED zaslon te prednji Dolby Atmos stereo zvučnici sa iRiver HiFi čipom AK4490. Zvuk je izvrstan, bez obzira slušate li preko zvučnika ili 3.5 mm audio izlaza koji je proglašen najboljim uopće do sada, na bilo kojem mobitelu.

S nadogradnjom na Android 7.0 Nougat, stići će i Google Daydream podrška, što ne nudi većina konkrencije i iz skupljeg cjenovnog razreda.

Za kvalitetu snimanja zvuka diktafona brine se Sony PCM-D100 profesionalni čip, a kod videa snima sa tri mikrofona za gotovo profesionalnu kvalitetu zvuka. Nije se štedilo niti na kamerama (20 MP senzor, otvor blende F1.8, optička stabilizacija slike, PDAF (fazni) fokus, selfie kamera ima 8 MP) ili izradi – ZTE Axon 7 ima premium aluminijsko kućište.

To je ponuda kojoj je teško odoljeti, čak i kad ne uzmemo u obzir cijenu. Ovaj mobitel redovno pobire nagrade, u stranim i domaćim recenzijama.

Tako je Preporucamo.com ustvrdio: “ZTE Axon 7 nam se svidio. Omjer mogućnosti, dizajna, kvalitete izrade i materijala, specifikacije i cijene je među najboljima na tržištu. Tko ne bi želio flagship po cijeni srednje klase? Kvaliteta AMOLED zaslona je izvrsna, zvuk iz prednjih stereo zvučnika je još bolji, a tu je i raskošnih 64 GB za pohranu. Dobar mu je i softver, realno tek kamera, iako je dobra, nije na razini najboljih kod fotografiranja uz malo svjetla. Sve ostalo je za pet…”

S druge strane cjenovne ponude ZTE mobitela nalazi se Blade L110, mobitel za starije ili slabovidne osobe čija je cijena samo 399 kuna. ZTE Blade L110 je pravi smartphone (nije feature phone, dakle možete instalirati aplikacije na njega…).

Sučelje je prilagođenu ciljanoj publici, dolazi s velikim ikonama i fontovima.

Detalje ZTE lineupa s cijenama i specifikacijama potražite na ovom linku.