Predstavljamo vam Lego Marvel Super Heroes 2

Legendarni Marvel Super Heroes i Super Villains (heroji i zlikovci) iz različitih razdoblja i stvarnosti dolaze zajedno u novom nastavku blockbuster hita LEGO Marvel Super Heroes.

LEGO i Marvel Entertainment najavili su LEGO Marvel Super Heroes 2, novu, originalnu avanturu i nastavak hitova LEGO Marvel Super Heroes franšize. Okupljajući ikone Marvel Super Heroes i Super Villains iz različitih razdoblja i stvarnosti, uz prepoznatljivi LEGO humor najnovija epska avantura iz TT Igara prenosi igrače u svemirsku bitku.

Igra vas vodi kroz mnoštvo Marvelovih mjesta različitih vremena i prostora izvučena u nevjerojatan otvoreni svijet Chronopolisa. LEGO Marvel Super Heroes 2 bit će dostupan od 14. studenoga 2017. za PlayStation 4, Xbox One i PC. Igra će biti objavljena za Nintendo Switch tijekom praznika.

lego marvel super heroji 2

“S potpuno originalnom, razgranatom pričom, LEGO Marvel Super Heroes 2 predstavlja nevjerojatne nove značajke igranja, uključujući sposobnost da likovi manipuliraju s vremenom i četverostruki natjecateljski način borbe protiv Super Heroja”, rekao je Tom Stone, izvršni direktor TT Games. “S velikim nizom novih likova iz Marvel Universe, uključujući i stare favorite u novim oblicima, ova igra zasigurno će oduševiti obožavatelje LEGO i Marvel serijala, ali i nove igrače super heroja”.

“LEGO grupi je izuzetno drago nastaviti priču o legendarnim Marvel herojima u novoj LEGO avanturi”, rekao je Sean McEvoy, VP Digital Games, The LEGO Group. “Ljubitelji igre, mladi i starji, uživat će u ovoj svemirskoj kozmičkoj sagi koja obuhvaća Marvel Svemir.

lego marvel super heroji 1

Igrači će s vremenskim putnikom Kangom Osvajačem voditi epske borbe preko Chronopolisa, od antičkog Egipta i Starog zapada do Sakaara i New Yorka 2099. godine.

Usput, igrači će moći preuzeti kontrolu mnogih legendarnih likova, od Kapetana Amerike iz prošlosti do Spidermana iz 2099. godine zajedno s Thorom, Hulkom, čuvarima galaksije, Black Pantherom, Kapetanom Marvelom, Doktorom Čudnim, Zelenom Goblinom i desecima drugih Marvel Super Heroes i Super Villains.

Sve je začinjeno poznatim LEGO humorom za ljubitelje svih dobnih skupina. LEGO® Marvel Super Heroes 2 ima četiri igrača više igrača, omogućujući prijateljima i članovima obitelji da igraju kompetitivno ili kooperativno kao tim.