PlayStation Roadshow 2015

Odlična zabava, super igre, super ekipa, popusti i mogućnost osvajanja PlayStation 4 1 TB konzole! Vidimo se!

Dragi gameri i gamerice, pozivamo vas da dođete i odigrate s nama najnovije PlayStation 4 hitove, a uz malo sreće i osvojite PS4 1TB!
S druge strane, sreća vam nije potrebna da dobijete kupon s 10% popusta na sve igre i Playstation opremu – svi ga dobivaju!

Posjetite Playstation Roadshow 2015 na jednoj od navedenih lokacija i isprobajte nove hit igre koje ostavljaju bez daha na Sony Playstation 4 konzoli. Sve su sjajne, no naš favorit je Star Wars Battlefront, igra koja postavlja standarde i biti će je jako, jako teško nadmašiti.

Nikada niti jedna Star Wars igra nije ovako dobrio prenijela Star Wars svemir. 

Što je tako dobro, osim atmosfere i mogućnost iigranja sa Darth Vaderom u multiplayeru :-)? Sve, a posebice to što dobivate letačku simulaciju, FPS, akcijsku avanturu, ludu vožnju Speeed Bike motorima kroz šumu, možete voziti snjegohotke…

Sama izvedba je fantastična: grafika ostavlja bez daha, a uz to se vrti u glamuroznih 60 FPS-a na PlayStation 4 konzoli!

AC Syndicate je sjajna stealth akcijska avantura, Uncharted The Nathan Drake Collection je izvrstan remake,  Call of Duty Black Ops III se ponosi sjajnim multiplayerom, a tu su i dvije sportske, malo košarke i nogometa neće škoditi, FIFA 16 i NBA 2K 16.

Ne vjerujete nam? Ne morate, dođite i sami isprobajte. Pogledajte gdje vam je Playstation Roadshow 2015 najbliži, dođite i zaigrajte šest hit igara, a uz malo sreće možete osvojiti i Sony PlayStation 4 1TB! Dovoljno je ispuniti prijavnicu na promo pultu i to je to.
Pravila nagradne igre PlayStation Roadshow. 

Kada i gdje se održava Playstation Roadshow 2015?

Pogledaj najnoviju PlayStation promociju!