Imaš stari telefon koji želiš prodati? Javi nam se i možda ga otkupimo!

Procijeniti ćemo i otkupiti tvoj stari mobilni telefon ako ga odlučiš prodati.

Zamijeni_novi_carousel_D1

Sancta Domenica procjenjuje i otkupljuje korištene pa čak i potrgane mobitele. Imaš li mobitel kojeg se želiš riješiti, posjeti našu poslovnicu gdje će ti naši savjetnici procijeniti mobitel. Ukoliko ti ponuđeno odgovara možeš trenutačno realizirati prodaju mobitela. Novci sjedaju na bankovni račun unutar nekoliko dana.


Nemoj zaboraviti opremiti svoj novi Samsung Galaxy uz 30% popusta!

Kupi 2 komada originalne Samsung dodatne opreme za Samsung Galaxy pametni telefon, ali i univerzalnu dodatnu opremu uz popust od 20%. Ukoliko kupiš 3 ili više komada popust je 30%!

Dodatna_Note9

Cijene otkupa

Otkupljujemo preko 1000 raznih modela mobitela brojnih marki te ćemo ti gotovo sigurno moći dati procjenu vrijednosti telefona. Otkupna cijena rabljenog uređaja ovisi o raznim kriterijima poput općeg zatečenog stanja mobilnog uređaja i njegove ispravnosti ili razine neispravnosti te da li s njim prodaješ i punjač ili ne. Ako je tvoj telefon mlađi od 3 mjeseca u originalnom pakiranju sa svim dodacima, spada nam u specijalnu „kao nov“ kategoriju gdje su cijene otkupa u pravilu i više.

Otkupljujemo razne marke i modele mobitela – nemojte se ustručavati pitati nas za procjenu. Okvirnu procjenu možemo dati čak i daljinski, za više informacija obrati nam se na [email protected]

Koliko plaćamo za mobitel koji je oštećen ili pokvaren?

Zavisi od stanja u kojem se telefon nalazi. To podrazumijeva stvari poput što sve prodaješ u kompletu (čitavo pakiranje, mobitel s punjačem ili samo mobitel) te razinu pohabanosti i, gdje je primjenjivo, oštećenja i djelomične neispravnosti telefona.

Koji kvarovi su nam prihvatljivi? No imaj na umu da umanjuju otkupnu cijenu telefona!

  • Punjenje baterije ne mora raditi
  • Wi-Fi ne mora raditi
  • Uspostavljanje poziva ne mora raditi
  • Kućište može biti izgrebano, čak i savinuto
  • Ekran može biti zagreban, čak i razbijen
  • Kamera može biti pokvarena/razbijen
  •  Punjač ne mora doći s telefonom

Ako telefon koji prodaješ ima više navedenih nedostataka imajte na umu da se odbitci od vrijednosti kumuliraju, te ako primjerice ne radi punjenje, razbijen je ekran i kućište je savinuto (ili bilo koja druga kombinacija oštećenja i neispravnosti) procijenjena vrijednost može biti i 0 kn.

Preduvjeti otkupa mobitela su:

  • mora se moći upaliti (makar spojen na punjač)
  • ne smije biti zaključan na pojedinu operatersku mrežu
  • sigurnosni sustav poput Find My iPhone ili sličnih moraju biti deaktivirani

Gdje možeš prodati svoj stari telefon?

Za tvoj stari mobilni telefon učinit ćemo završnu procjenu u svim našim poslovnicama.

Daljinska procjena vrijednosti

Ukoliko si daleko od naše najbliže poslovnice, okvirnu procjenu vrijednosti starog telefona možemo napraviti kroz odgovore na nekoliko pitanja koja ćemo ti postaviti i slanjem fotografije telefona. Imaj na umu da ako ti odgovara daljinska okvirna procjena telefona, da će telefon prije finalne prodaje proći još jednu provjeru u poslovnici. Za više informacija obrati nam se na [email protected].

Savjeti kod zamjene telefona

Tvoji osobni podaci, fotografije, videozapisi i aplikacije dragocjeni su. Stoga preporučamo da po zamjeni telefona prekopiraš sve potrebno sa starog uređaja. Nakon toga, provjeri još jednom da li je sve potrebno prebačeno na novi telefon, a stari telefon vrati na tvorničke postavke. Ukoliko ćeš trebati pomoć s kopiranjem podataka i aplikacija, naši savjetnici će rado pomoći!

Note9_D1_carousel