Novost u ponudi – Expresna dostava!

Uveli smo jedinstvenu Expresnu dostavu na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Od sada u roku 2-3 sata od narudžbe možete gledati novi TV u Vašem dnevnom boravku ili telefonirati s novim mobitelom. Osigurana je i usluga dostave gabaritne robe, po sistemu „ključ u ruke“ koji osigurava bezbrižnu logistiku kod kupnje velikih i teških kućanskih uređaja.

Znamo da ponekad postoje situacije kad nemate vremena za odlazak do trgovine, a uređaj Vam treba upravo danas. Tko želi čekati dva dana od narudžbe do realizacije, ako baš ne mora? Kupili ste si fini uređaj, želite ga odmah početi koristiti – ima li prirodnije želje od upravo te…?

Expresna dostava isti dan u ZG

Upravo za takve slučajeve pripremili smo EXPRESNU DOSTAVU za narudžbe, trenutno samo za područje grada Zagreba i Zagrebačke županije (uskoro i u Splitu i Rijeci), za cijeli asortimana uključujući i gabaritnu robu poput bijele tehnike ili 55″ i većih TVa, koji će stići na tvoj prag isti dan (u roku 2-3 sata od narudžbe zaprimljene najkasnije do 15h radnim danom, pon-pet)

Ova mogućnost je dostupna i za kupovine u fizičkim trgovinama, pa kupci U našim ZG poslovnicama ne moraju više brinuti o logističkim izazovima prijevoza uređaja kući ili mogu npr. nabaviti rođendanski poklon dragoj osobi i osigurati pravovremenu dostavu istoga na adresu – taj isti dan. 

Redovna cijena ovakve usluge dostave je 99kn, a trenutačno je na snazi 50% popusta pa se ista naplaćuje samo 49kn.

Redovna dostava gabaritne robe u ZG

Uveli smo i specijalnu uslugu dostave namjenjene gabaritnim uređajima poput 55“ ili većih televizora i bijeloj tehnici.

Za sve adrese isporuke u gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, osiguravamo dostavu u 1-3 radna dana, na bilo koji kat unutar zgrada, uz besplatni odnos i odvoz starog uređaja i besplatno priključivanje novih kućanskih uređaja poput hladnjaka ili perilica na dovod/odvod vode – ako to zatrebate.

Ovo je zaista sjajna opcija za bezbrižnu kupnju teških i velikih kućanskih uređaja, što je do sada u pravilu bila noćna mora za potrošače.

Redovna cijena ove usluge iznosi 99kn, no trenutno je možete dobiti POTPUNO BESPLATNO, na način da prilikom webshop narudžbe odaberete opciju "Redovna dostava na adresu" i u napomenu unesete koje su vam sve usluge potrebne (nošenje na kat, odvoz starog uređaja, priključak novog). Sve to možete ostvariti i prilikom kupnje u fizičkoj trgovini, sa napomenom da je ova opcija dostupna samo za adrese isporuke na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Detalje o opcijama dostave pročitajte ovdje

carousele_anim_2