Novo u ponudi – Tibo zvučnici

Izgledaju dobro, zvuče još bolje, a uz to su i pametni. Tibo multiroom zvučnici donose vam Alexa asistenta te ovisno o modelu i istinsku prenosivost zahvaljujući ugrađenoj bateriji.

Tibo_carousel

Tvrtka Tibo je poznata u svjetskim razmjerima dok je na našem tržištu novost. Ali, sigurno smo, o njima će se još mnogo čuti.

Radi se o renomiranoj britanskoj HiFi tvrtki staroj 30 godina, koja sve svoje uređaje dizajnira, a većinu i proizvodi u Velikoj Britaniji.

Cilj im je razviti i ponuditi korisnicima pristupačne, moderno dizajnirane uređaje s vrlo dobrom kvalitetom zvuka. Prilikom proizvodnje zvučnika i HiFi opreme koriste se tradicionalnom manufakturom i prirodnim materijalima, u kombinaciji s najnovijim tehnologijama.

tibo 3

Njihovi zvučnici danas donose fini stereo zvuk, uz streamanje putem WiFi ili Bluetootha s muzičkih servisa poput Tidala i Spotifya u High Resolution Audio kvaliteti zvuka. Pojedini modeli vam donose i jedan od najboljih pametnih asistenata današnjice, Amazon Alexu.

Alexa jako dobro razumije (engleske) upite i riječi, pa je možete pitati što god želite, primjerice kakvo će danas biti vrijeme, je li vam gužva na putu do posla, ili bilo što drugo.

Tibo Choros Tap 

Tibo Choros Tap je opremljen Alexom i dolazi po zaista super cijeni. Uz to i zvuči jako dobro – to je ponuda koju je teško odbiti.

Ovaj Smart Audio zvučnik omogućuje NFC aktivaciju, omogućujući korisnicima da reproduciraju glazbu, prenose podcaste, slušaju audio knjige, postavljaju alarme, izvršavaju popise i pristupaju informacijama u stvarnom vremenu koje se odnose na vijesti, vremenske prilike i promet.

Tibo Choros Tap potražite na ovom linku.

Tibo Choros Porta

Nema Alexa asistenta, ali je dobio bateriju za istinsku prenosivost. Tu je i finih 25 W RMS-a pa će Tibo Choros Porta vikendicu ili roštilj pretvoriti u pravi tulum.

TIBO aplikacija podržava Spotify, TIDAL, Napster, Tunein, iheartradio itd. Možete puniti svoj mobilni uređaj koristeći USB i možete čak i spojiti vanjske uređaje kao što su gramofon, CD, igraće konzole itd. Zatim možete puštati muziku s tih uređaja bilo gdje i bilo kada.

Tibo Choros Porta možete kupiti na ovom linku.

Tibo Kameleon Touch

Prijenosan multiroom zvučnik s dobrom autonomijom, Amazon Alexa asistentom i s visokih 30 W RMS muzičke snage.

Kao i svi Kameleon zvučnici imaju TIBO Bounce sposobnost i mogu se kontrolirati pomoću jednostavnog korištenja besplatne aplikacije TIBO.

Može se koristiti kao samostalni zvučnik ili se može povezati s drugim zvučnicima Smart Audio u stereo ili grupnom načinu za reprodukciju zvuka visoke razlučivosti koja se struji putem Bluetootha ili Wi-Fija iz različitih izvora.

Tibo Kameleon Touch možete kupiti na ovom linku.

Tibo Sphere 2

Tibo Sphere 2 je prenosivi zvučnik koji dolazi u super atraktivnim bojama i s vrlo kvalitetnim zvukom.

Tibo Sphere 2 ima punjivu litij-ionsku bateriju koja daje minimalno osam sati reprodukcije. Zvučnik dolazi zajedno s priključkom od 3,5 mm za povezivanje s drugim uređajima, Wi-Fi ili LAN za spajanje na internet i USB za napajanje uređaja kada ste u pokretu.

Tibo Sphere 2 možete kupiti na ovom linku

Tibo Vogue 1

Još jedan Tibo zvučnik s profinjenim 30W RMS-a snažnim zvukom te ugrađenom baterijom za potpunu prenosivost.

Možete pohraniti do 5 različitih Internet radio postaja iz cijelog svijeta. Glazba se može streamati s jednostavne besplatne TIBO aplikacije ili Bluetoothom putem mobilnog uređaja na jednu ili više soba u kvaliteti CD-a. TIBO aplikacija podržava Spotify, TIDAL, Napster, Tunein, iheartradio itd.

Tibo Vogue 1 možete kupiti na ovom linku

Tibo Vogue 3

Vogue 3 je snažan prenosiv zvučnik, s 30 W RMS-a, baterijom i ručkom za nošenje. Ovaj aktivni zvučnik omogućuje dostupnost glazbene zabave bilo kada i bilo gdje je to potrebno.

TIBO-ova kvalitetna reprodukcija zvuka kombinira se s jedinstvenim, inovativnim dizajnom drveta i platna za izradu zvučnika.

Pod kontrolom besplatne TIBO aplikacije i standardnim TIBO Bounce sustavom, Vogue 3 koristi Smart Audio za generiranje snažnog zvuka visoke rezolucije koji se može streamati preko Bluetooth ili Wi-Fi veze.

Tibo Vogue 3 možete kupiti na ovom linku