Provjerite ponudu Magenta 1, mobilnih tarifa i novih MAX paketa!

Dragi korisnici, nakon fiksnih MAX paketa s pripadajućim popustima nudimo vam i mobilne tarife te krunu u ponudi, Magentu 1! Novosti ima mnogo a najvažnija je – dobit ćete više za svoj novac te najčešće i niže mjesečne račune…

Novi MAX paketi su jedinstvena ponuda na tržištu fiksnih usluga koje sada možete objediniti s mobilnim tarifama u Magenta 1 paket. Uštedjet ćete na televizorima čak do 1500 kn, uz sve benefite Magente 1 – veću brzinu fiksnog interneta, dodatne fiksne minute prema EU te niže cijene određenih mobitela i Playstation 4 bundlea.

Cijena? Niža nego do sada, jer dobivate i voucher od 50 kn s kojim smanjujete račun a uštede u slučaju s više mobilnih tarifa mogu biti i do 150 kn mjesečno po mobitelu!

magenta 1

Kako to izgleda u praksi? Ako ste do sada plaćali fiksne usluge i mobilnu tarifu 500 kn, u Magenti 1 ćete imati račun 450 kn, uz veću brzinu interneta i dodatne fiksne minute prema EU. Uštede i dodatni benefiti mogu biti i znatno veći, zavisno o MAX paketima i mobilnim tarifama koje ste do sada koristili! Naravno, tu je i popust na TV u iznosu do 1500 kn!

Pozivamo vas da dođete u naše poslovnice, nazovete naš korisnički centar ili pošaljete e-mail na web@sancta-domenica.hr da vidimo koja kombinacija je vama najpovoljnija. Magenta 1 ima mnogo inačica, no u svakoj od njih vi ste na dobitku.

Novi MAX paketi

Živio napredak! Taj zaključak se nameće nakon sumiranja dojmova o novim MAX i MAXtv paketima, koji su sada skrojeni prema željama korisnika. Mlađih prvenstveno. Prisjetimo se, svjež vjetar je krenuo sa Playstationom u paketima, nastavio tarifom za mlade a sada su i fiksne usluge osvježene u smjeru koji nam se jako sviđa.

MAXtv_header_v21

Predstavljamo vam glavne promjene MAXtv-a i MAX paketa (2u1 ili 3u1 – internet, telefon, TV) koje su ponekad očite, ponekad suptilne ali uvijek u korist korisnika. Poput novog, jednostavnijeg i čitljivijeg računa sa dvostruko manje stavaka.

Da bi ste mogli koristiti nove mogućnosti MAXtv platforme, potreban vam je novi MAXtv prijemnik. Dobit ćete ga besplatno, posjetite naše poslovnice ili nazovite call centar. Kao i do sada, sve možete odraditi na daljinu. Svidi li vam se neki novi MAX paket dobit ćete i prigodni popust, čak i ako već imate svježi ugovor za MAX usluge…

Ili, sada su postojeći korisnici izjednačeni s novima; nema više različitih ponuda. Ili, moderna MAXtv To Go platforma. Ili, još bolja kvaliteta slike. Ili, novo i glatko sučelje. Ili to što su sada sve fiksne usluge flat. Ili… ima toga.

Krenimo redom, od zvijezde IPTV platformi – MAXtv-a.

MAXtv

MAXtv je s nama desetak godina. To je bio prvi IPTV sustav (TV sadržaj preko interneta) u Hrvatskoj, prvi je uveo HD sliku, prvi je donosio nove mogućnosti a i danas ima neosporno najbolji sadržaj, koji uključuje ekskluzive poput Lige Prvaka, Hrvatske nogometne lige ili Formule 1. Taj sadržaj možete gledati samo na MAXtv platformi – nigdje drugdje.

Novi MAXtv je oblikovan prema željama korisnika. Zvuči kao isprazna marketinška floskula?

novi MaxTV 1

No to ovdje stoji! MAXtv prati korisničke trendove i nudi neke zaista cool mogućnosti. Primjerice, znate li da prema Hemdalovom istraživanju 62% korisnika gleda TV/filmski sadržaj na mobitelima i/ili tabletima? A kod 18 – 29 godina njih čak 70%? Odgovor na to je MAXtv To Go.

Fine promjene su uvedene i u MAX pakete fiksnih usluga, povrh ranije objavljene tarife za mlade (sa besplatnim streamingom najpopularnijih video servisa – Youtube, Netflix, HBO…). Uostalom, pogledajte sami:

Ne želite MAX paket sa fiksnim telefonom? Tu je MAX2, bez fiksne linije. S boljim omjerom cijene i mogućnosti i gratis pogodnostima koje smo do sada plaćali (snimalica, TV paketi).

Gledali bi ste MAXtv sadržaj u vrijeme dok žena/mama/brat/sestra gledaju nešto drugo na TV-u? Nema problema, MAXtv To Go vam omogućuje gledanje filmova, serija i TV programa na mobitelu, laptopu, (smart) TV-u ili tabletu. Bez doplate, na čak tri različita uređaja istovremeno (TV+2 druga uređaja). Aplikacija se može instalirati ukupno na pet uređaja (TV + 4 druga).

Želite mogućnost neprekidnog gledanja na različitim uređajima? Check. Započneš gledati seriju na TV-u, nastaviš na tabletu ili mobitelu, vratiš se na TV. Bilo kada. A vaši ukućani za to vrijeme gledaju nešto drugo, na nekom drugom – ne nužno TV – uređaju.

novi MaxTV 4

Cool su vam preporuke video sadržaja baziranog na vašem ukusu? Da, da, i to je implementirano.

Brzo, atraktivno sučelje, na mobitelu i na TV-u? Tu je. I sada radi još brže, bez imalo kašnjenja na naredbe daljinskog upravljača.

Želite bolju kvalitetu slike? Novi MAXtv prijemnik i poboljšani sustav kodiranja donose viši kontrast i manje artefakata kompresije, te vidljivo bolju sliku, bez obzira na TV.

Želite sve mogućnosti MAXtv-a na mobilnoj platformi? Tu su: Snimalica 10, Videoteka, pametne preporuke…

Jeftiniji MAXtv paketi koje možete mijenjati? Cijene su iste, ali sada uz ugovor na 12 mjeseci, umjesto na 24 kao do sada. Možete mijenjati TV paket svakih 90 dana, besplatno…

Ima još – MAXtv 2 Go donosi pametne trikove koje volimo na streaming servisima poput Netflixa: mogućnost nastavka praćenja programa na drugom uređaju, točno na mjestu gdje ste stali, te pametne preporuke sadržaja.

Sučelje MAXtv platforme je i do sada bilo brzo i pregledno, ali sada je atraktivnije, jednostavnije i brže, zahvaljujući novom softveru i hardveru (prijemnik proizvodi Samsung).

novo-sucelje

Možda najcool ali i najmanje poznata mogućnost MAXtv-a jest Snimalica. 

novi MaxTV 5

I ne, to nije klasično snimanje programa (iako može biti!). Glavna fora kod Snimalice 10 i 30 (razlika je u duljini snimljenog materijala – 10 ili 30 sati) jest što možete gledati sadržaj do 48 sata od početka emitiranja, i gledati je ispočetka. Kao i program koji je upravo u tijeku. Ukoliko snimite određeni sadržaj, možete ga gledati koliko god puta želite u sljedećih 15 dana.

Snimalica radi sa sljedećim programima:

snimalica programi

Što to konkretno znači? Bili ste vani s dečkima, zaboravili ste da je tu večer bila vaša omiljena serija/film/utakmica, a još manje ste se sjetili da to snimite? Nema problema; drugu večer ćete to pogledati uz par klikova na daljinskom upravljaču…

PPV – Pay Per View

Određeni sadržaj, poput boksačkih ili UFC mečeva možete pratiti samo putem PPV-a. Konkretno, to znači da trebate zasebno platiti gledanje tog događaja, s cijenom oko 50-ak kuna. Neovisno koji paket programa TV programa imate.

MAX paketi

Ako ste u nedoumici, MAX paket je skupni naziv za objedinjene usluge interneta TV-a i fiksnog telefona.

Koliko smo samo gunđali da nam fiksni telefon ne treba? Sada imamo mogućnost korištenja fino složenog paketa, poput MAX2 Biram ili Premium, bez telefona. A tu su i osnovni te premium MAX paketi.

U slučaju MAX2 Biram platit ćete manje, a dobiti više! To se lijepo vidi iz usporedbe prijašnjeg MAX3 M paketa (305 kn) i novog MAX2 Biram (299 kn).

Prvi je skuplji jer plaćate i fiksnu telefonsku liniju, no drugi je jednostavno bolji: MAX2 biram za 299 kn donosi Snimalica 10, dodatni TV paket (jedan od: HBO Premium, MAX Arena, Prošireni ili SportPlus paket), brzinu interneta do 50 Mbit/s te MAXtv To Go ili Pickbox. Te usluge smo do sada doplaćivali. Na takvu ponudu se nećemo buniti :-).

max biram

Za manje zahtjevne korisnike tu su osnovni MAX paketi, no najbolje uštede donose Premium paketi gdje ćete uštedjeti više od 200 kn mjesečno u odnosu na dosadašnju ponudu!

To je jako privlačna ponuda za zahtjevne korisnike koji žele sve, žele to odmah i to po boljoj cijeni :-)

max osnovni
max premium

Ako vam je promaklo, još jedan dokaz teze o podmlađivanju ponude je uvođenje Sonya Playstation 4 u ponudu, te tarifa za mlade sa besplatnim streamingom Netflixa, Youtubea, HBO Go ili Pickobxa.

Uz ugovaranje nekih od MAX paketa ostvarujete pravo na lijepe popuste na ionako povoljne cijene televizora, prijenosnih računala, klima uređaja, gaming asotirmana, hladnjaka, perilica, sušilica, fotoaparata i kamera…

Prisjetimo se naše ponude top brandova:

Samsung televizori

Samsung_MAXtv

Samsung ugrađuje vrlo atraktivnu Tizen TV platformu koja Vaš televizor pretvara u punokrvno multimedijsko računalo. Možete instalirati različite programe, igre, surfati, gledati filmove, Youtube, ići na Facebook i još mnogo toga. Samsung QLED serija donosi HDR visoke kvalitete i svakako spada u najnaprednije televizore današnjice.

LG televizori

LG_MAXtv_

LG je glasovit po OLED televizorima gotovo savršene kvalitete slike, ali i po povoljnim i kvalitetnim IPS LCD uređajima. LG webOS 3.5 je trenutno ponajbolja smart TV platforma

Philips televizori

Philips_MAXtv

Philips već desetak godina ima jedinstveni Ambilight, koji olakšava gledanje u mraku i vrlo je zarazan, u pozitivnom smislu. Philips televizore krase i dobre cijene.

Sony televizori

Sony_MAXtv_

Sony je doživio renesansu ugradnjom Android TV-a, koji ima daleko veći broj i daleko kvalitetnije aplikacije od svih drugih smart TV platformi na tržištu, zajedno. Kvaliteta slike nikada nije bila upitna…

Panasonic televizori

Panasonic_MAXtv

Panasonic je nadaleko poznat po sjajnom procesiranju i po kvaliteti slike je u vrhu. Firefox OS je neobičan ali brz i dobar smart TV sustav.

Bijela tehnika

Hladnjaci_MAXtv

Naša ponuda bijele tehnika donosi probrane brandove – Samsung, LG, Panasonic te odnedavno i Electrolux i AEG. To su kvalitetne, štedljive i dugotrajne perilice, sušilice i hladnjaci.

Perilice_MAXtv1

Klima uređaji

Klime_MAXtv

Kod nas možete kupiti klima sustave LG-a, Samsunga, Panasonica i Vivaxa uz stručnu montažu. Kao i sve kategorije, i ovdje ostvarujete popust uz MAX pakete…

Kamere i fotoaparati

Fotoi_MAXtv

Bez obzira tražite li malen, ali kvalitetan fotoaparat ili profesionalni DSLR, u našoj ponudi pronaći ćete idealan uređaj za vaše želje i potrebe. Naš asortiman uključuje Sony, Panasonic, Canon i Nikon, na koje od sada također vrijede MAX popusti…

Gaming asortiman

Playstation_MAXtv

Super cijene uz MAX pakete vrijede i za naš gaming asortiman, gdje je kralj Playstation 4 u Slim ili Pro izdanju. Tu je i Playstation VR, dodatna oprema i naravno, obilje najnovijih igara…

Prijenosna računala

Laptopi_MAXtv

Priuštite si zadovoljstvo igranja na snažnim gaming laptopima. Ili možda tražite poslovni alat premium kvalitete? Možda početničko računalo? Sve možete nabaviti u našoj ponudi HP, Acer, Lenovo i Asus prijenosnika.

Pozivamo vas da dođete u naše trgovine, ili nazovete na  072 33 69 55 da bi ste saznali detalje nove ponude fiksnih usluga MAX paketa u Sancta Domenici. Ne morate doći u trgovinu, sve možete obaviti virutalnim putem. 1000kn popusta na gore navedene kategorije uređaja vrijedi za isključivo za uređaje od 1999kn na više.

Zaključak? Ionako dobar MAXtv je sada postao još bolji. Ponuda je jednostavnija, usluga naprednija i modernija a kvaliteta slike je poboljšana. Od sada za svoj novac dobivate više, a ako ste nedavno sklopili ugovor – nema problema, dođite kod nas i složit ćemo vam nove, raskošnije pakete. Uz prigodan popust od sada ne samo više na televizore i laptope, nego i na bijelu tehniku, gaming, male kućanske aparate, klima uređaje i fotoaparate i kamere.