Najbogatiji premium paketi!

Za sve nove i postojeće korisnike, Magenta 1 sada donosi još više! Najbogatiji Premium paketi, koji donose sve napredne mogućnosti nove MaxTV platforme uz nabrži internet, sada dolaze po nenadmašnim cijenama. Vrijednost za uloženi novac nikada nije bila veća…

Mobitel, televizija, internet i telefon.
Spajanjem usluga u Magentu 1 bez dodatne naknade dobivate najbrži fiksni internet, televiziju nove generacije na svakom smart uređaju, najveći video paket filmova i serija, mogućnost gledanja TV sadržaja unatrag i 30 sati prostora za njegovo snimanje, dodatne fiksne minute prema zemljama EU i svijeta te voucher u iznosu od 50 kn koji možete iskoristiti na usluge Hrvatskog Telekoma.

m1 1

 Najbogatiji paketi po najboljoj cijeni

Iskoristite promotivnu ponudu i gledajte najbolji nogomet prvih godinu dana u pola cijene. Osim obilja sportskih sadržaja, u Premium paketu se nalaze svi MAXtv programi koji će zadovoljiti ukus cijelog kućanstva, od čega ih je čak 17 u HD kvaliteti slike.

m1 7

Telefonirajte više

U Magenta 1 MAX paketima s telefonom dobivate 500 minuta prema svim fiksnim brojevima u EU i 50 minuta prema fiksnim brojevima u sljedećim zemljama: Australija, BiH, Crna Gora, Kanada, Kosovo, SAD, Srbija ili Švicarska.

m1 6

Za još više zabave aktivirajte Stream On!

Bez potrošnje internetskog prometa iz tarife! Neograničeni You Tube i tisuće sati najboljih serija na HBO GO, Pickbox i Netflix.

Surfajte više

Svaki dodatni 1GB na mobilnoj tarifi po najboljoj cijeni od 9 kn!

Uštedite i do 1.500,00kn!

MAX PREMIUM uslugu zatražite u našim poslovnicama ili putem naše korisničke službe pozivom na telefon 072 33 69 55 ili na e-mail adresu [email protected] i ostvarite maksimalnu uštedu od 1.000,00kn (na OLED, QLED i SUHD televizore čak 1.500,00kn uštede) pri kupnji slijedećih proizvoda s minimalnom maloprodajnom cijenom od 1.999,00kn pa na više:

m1 4

Samsung televizori

Samsung ugrađuje vrlo atraktivnu Tizen TV platformu koja Vaš televizor pretvara u punokrvno multimedijsko računalo. Možete instalirati različite programe, igre, surfati, gledati filmove, Youtube, ići na Facebook i još mnogo toga. Samsung QLED serija donosi HDR visoke kvalitete i svakako spada u najnaprednije televizore današnjice.

LG televizori

LG je glasovit po OLED televizorima gotovo savršene kvalitete slike, ali i po povoljnim i kvalitetnim IPS LCD uređajima. LG webOS 3.5 je trenutno ponajbolja smart TV platforma

Philips televizori

Philips već desetak godina ima jedinstveni Ambilight, koji olakšava gledanje u mraku i vrlo je zarazan, u pozitivnom smislu. Philips televizore krase i dobre cijene.

Sony televizori

Sony je doživio renesansu ugradnjom Android TV-a, koji ima daleko veći broj i daleko kvalitetnije aplikacije od svih drugih smart TV platformi na tržištu, zajedno. Kvaliteta slike nikada nije bila upitna…

Panasonic televizori

Panasonic je nadaleko poznat po sjajnom procesiranju i po kvaliteti slike je u vrhu. Firefox OS je neobičan, ali brz i dobar smart TV sustav.

Telke_MAXtv

Bijela tehnika

Naša ponuda bijele tehnika donosi probrane brandove – Samsung, LG, Panasonic te odnedavno i Electrolux i AEG. To su kvalitetne, štedljive i dugotrajne perilice, sušilice i hladnjaci.

Klima uređaji

Kod nas možete kupiti klima sustave LG-a, Samsunga, Panasonica i Vivaxa uz stručnu montažu

Kamere i fotoaparati

Bez obzira tražite li malen, ali kvalitetan fotoaparat ili profesionalni DSLR, u našoj ponudi pronaći ćete idealan uređaj za vaše želje i potrebe. Naš asortiman uključuje Sony, Panasonic, Canon i Nikon.

Gaming asortiman

Super cijene uz MAX pakete vrijede i za naš gaming asortiman, gdje je kralj Playstation 4 u Slim ili Pro izdanju. Tu je i Playstation VR, dodatna oprema i naravno, obilje najnovijih igara…

Prijenosna računala

Priuštite si zadovoljstvo igranja na snažnim gaming laptopima. Ili možda tražite poslovni alat premium kvalitete? Možda početničko računalo? Sve možete nabaviti u našoj ponudi HP, Acer, Lenovo i Asus prijenosnika.

Možda ste propustili naš članak o novim MAX paketima? Detalje o najmodernijoj IPTV platformi potražite na ovom linku.

Ljubitelji nogometa već znaju, Prva Liga se gleda samo ovdje.