Izbor za igru godine – najiščekivanije igre

Bolje vrabac u ruci nego golub na grani? Ne, najbolje je oboje :-). Dok igramo sjajne PS4 igre cijelo vrijeme maštamo, čitamo i gledamo Youtube filmiće o dolazećim mega hitovima. Next gen igre su iza ugla, a koja će nam donijeti najviše zabave pročitajte u sljedećim redovima…

Sony Plajystation 4 obiluje sjajnim igrama – pogledajte ostale kategorije izbora za igru godine – no najbolje tek dolazi! Krajem godine stiže nova generacija igara u kojima se fino vidi napredak developera, koji su naučili još bolje koristiti mogućnosti plejke. A one su, kao što dobro znamo, jako, jako dobre. 

Za razliku od drugih, žanrovski biranih kategorija, ovdje nismo bili disktriminirajuće raspoloženi: sve najavljene igre ulaze u izbor za igru godine – najiščekivaniju igru, bez obzira na žanr.

Ima ih gomila – pročitajte ovdje o novostima sa E3 sajma, ako slučajno niste – pa je odabir zaista težak. Predstavljamo vam najbolju četvorku!

Ne slažete se s našim odabirom? Klikom na donju fotku dobivate mogućnost glasovanja (& dobivanja vrijednih nagrada) za vaše favorite u FB aplikaciji…

 

Najiščekivanija igra godine – nominirani: Star Wars Battlefront, Uncharted 4: Thiefs End, Final Fantasy VII Remake, Horizon; Zero Down

Zlatna medalja – Uncharted 4: Thiefs End

 

Info: akcijska avantura s pogledom iz trećeg lica, PS4 ekskluziva. Izlazi u Q1 2016

Što nam se dopada: Sve, ali zaista sve. Prvenstveno grafika koja ostavlja bez daha. Igrivost ne bi trebala zasotajati…

Uncharted 4 je nekoliko puta odgađan, pojavili su se gameplay filmovi, traileri, a mi i dalje imamo problema shvatiti da je ovo igra, a ne predrenderirani filmic. Zločesti Cucak (Noughty Dog) developeri kreiraju niti manje niti više, nego čudo.

Da, znamo da se next gen pojam skroz izlizao, ali molim vas, pogledajte kako igra izgleda! Jako dobro je jaka umanjenica..No, prema svemu sudeći igra nije samo prekrasna. Igrivost će joj također biti jaka strana, a tu je i multiplayer. 

Ako imalo volite akcijske avanture, Uncharted 4: Thiefs End je naslov koji se ne propušta.

Brojimo dane do izlaska, iako smo već par puta resetirali brojač nadamo se da to ovoga puta neće biti slučaj. Igra je najavljena za 2016. godinu.

 

Srebrna medalja – Star Wars Battlefront

 

Info: akcijska avantura s pogledom iz prvog i/ili trećeg lica, smještena u SW svijet, izlazi 17.11. – dostupna za prednarudžbu!

Što nam se dopada: Star Wars Battlefront je jedina igra koja grafikom parira Unchartedu 4. Možete voziti fightere, rušiti snjegohotke, pucati u FPS stilu i napokon, igrati kao sam Darth Vader….

Star Wars nikada nije izgledao bolje! Zapravo, nikada niti jedna igra nije izgledala bolje – još niste pogledali video? Izgleda apsolutno nevjerojatno… Da to nije leak Playstationa 5? Ipak ne, igra dolazi krajem godine. 

A kad stigne, zaigrat ćemo akcijsku avanturu u prvom ili trećem licu – to možete switchati u bilo kojem trenutku – smještenu u prekrasan Star Wars svijet.

Treći nastavak Star Wars Battlefront serijala igrat ćemo na Endor, Hoth, Tatooine i Sullust svjetovima gdje ćemo koristiti razna vozila i letjelice, kao pobunjenici ili Stormtrooperi.

Igrači i oružja su potpuno customabilni, a kad razvijete novo oružje moći ćete ga podijeliti s vašim suigračima.Šlag na tortu su playabilni hero karakteri poput Boba Fetta ili glavom i bradom, Darth Vadera! Bit će tu i NPC karaktera, poput C3PO i R2-D2

Super stvar je što Star Wars Battlefront možete prednaručiti na ovom linku

 

Final Fantasy VII Remake

 

Info: RPG remake Final Fantasy 7 za PS4

Što nam se dopada: nova grafika i dio sadržaja za ponajbolji nastavak popularnog FF serijala

Remake Final Fantasya 7 je najavljen na ovogodišnjem E3 sajmu. O samoj igri se relativno malo zna, a nema još niti gameplay videa.

U ožujku 2010. direktor razvoja Final Fantasya XIII je rekao " Da imamo dovoljno resursa i ljudske snage na raspolaganju napravili bi smo remake Final Fantasya VII u kvaliteti izvedbe XIII nastavka. No, to bi bio ogroman projekt…"

Očito jest, da su se prihvatili posla. U tome su im zasigurno pomogle brojne ankete gdje su gameri birali upravo FF VII kao igru koju bi najradije oživjeli.

Detalji? Nema ih mnogo, no sudeži prema drugim remakovima, FF VII bi mogao raditi u 60 FPS/a, u 1080p rezi. Ako će zadržati samo dio atmosfere sedmice, remake će biti izvrsna igra…

 

Horizon: Zero Down

 

Info: Akcijski RPG / FPS, ekskluziva za PS4. Stiže 2016.

Zašto igrati: tko nije poželio ubijati mehaničke dinosaure? Pogledajte video, igra izgleda vrhunski…

Vodite mladu damu Aloy koja voli loviti mehaničke dinosaure lukom i strijelom u post apokaliptičnom svijetu, otprilike 1000 godina u budućnosti. Zvuči blesavo? Možda, no igra izgleda super zanimljivo, s vrhunskom grafikom i prema viđenom, sjajnim gameplayom. 

Ne zaboravite glasati za vaše favorite!!!!

 

Povratak na sve kategorije Izbora za igru godine