Infogamer by Reboot 2015 sajam

Danas se otvorio Infogamer by Reboot sajam na Zagrebačkom velesajmu, i bit će otvoren do nedjelje. Ako ste Zagrebčanin ili živite u blizini, svakako dođite. Ako ništa drugo da vidite naš štand, djevojke, Star Wars Battlefront, ugrabite fini popust a možete osvojiti i plejku…

Četvrto izdanje Infogamera je veće, bolje i ljepše nego bilo koje do sada. Kažu da je to postao jedan od najvećih gamerskih sajmova u Europi, i s time se nije teško složiti. Fokus događanja biti će na predstavljanju najnovijih igara i gaming hardvera a tu su i veliki eSports turniri, gaming merchandise te analogne igre i turniri.

Za svakoga ponešto, no nama je ipak najdraži najbolji gamerski alat, Sony Playstation 4 i prateća oprema i naravno, igre. Nažalost još vam nismo mogli dovesti Sony Playstation VR – novu najbolju stvar na svijetu – jer još nije gotova. Dolazi sljedeće godine…

Ima mnogo toga za vidjeti na Infogameru, ali najbolje stvari se vrte oko plejke. Na našem štandu možete premijerno zaigrati fantastičan megahit koji stiže 19.11. u prodaju – Star Wars Battlefront, odvrtiti koji krug i možda važnije, uživati u beskonačnim mogućnostima nabrijavanja u novom Need For Speedu.

Treba napomenuti da NFS možete igrati fino zavaljeni u auto sjedalo i s pravim volanom, a tu je i stroga sutkinja ako prođete kroz crveno. Ili skrivite faul u FIFA-i 16 :-)

Tu su i drugi aktualni hitovi, poput AC: Syndicate, FIFA 16, ili remasteriranog Uncharteda

Izložili smo i Sony Xperia Z5, mob kojeg je dovoljno dobar i za James Bonda. Super je, ali ne vjerujte nam na riječ – isprobajte ga sami.

Tijekom sajma će biti organizirana nagradna igra u sklopu koje će posjetitelji moći osvojiti PlayStation 4 1TB konzolu, a dijelit će se i leci s 10% popusta na sve igre i gaming opremu!