Financiranje opreme za pravne osobe putem operativnog najma

Poštovani partneri, pročitajte detalje o našoj novoj ponudi za pravne osobe – novi oblik financiranja opreme koji vam donosi značajne prednosti pred klasičnim načinima kupovine.

Cijenjeni naši kupci i partneri,

Vjerujemo da ste dobro upoznati s našim oblicima plaćanja, koji su kao i naša ponuda uvijek svježi i diktiraju trendove.

Među prvima smo uveli beskamatno plaćanje na 24 rata putem kreditnih kartica, a sada vam nudimo moderni oblik financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska

Što mi to novo imamo za ponuditi?

Prošla su vremena kad je trebalo planirati budžet, izravno kupovati opremu putem predračuna i to prije no što se ona počela isplaćivati kroz korištenje.

Od sada možete jednostavno unajmiti:

Minimalna ukupna vrijednost unajmljene opreme je 4.000 kn + PDV. Minimalna vrijednost opreme dobiva se zbrajanjem svih uređaja u najmu.

Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska?

Prednosti najma opreme

Najamnine se u knjigovodstvu tretiraju kao 100% trošak a ne kao obveza

ne smanjujete likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke

ne pogoršavate vaš kreditni rejting

bez učešća u financiranju

fiksna najamnina U HRK valuti (nema valutnog rizika)

nema promjena u uvjetima financiranja
nije potrebno ugovarati policu osiguranja 

odmah preuzimate robu

 

Kako unajmiti opremu? Jednostavno! 

Ovlaštena osoba javit će se našem B2B odjelu (ili u jedno od poslovnica) i ostaviti osnovne podatke o tvrtki radi procjene boniteta. Odabrat ćete opremu koju želite unajmiti, i to je to!

Naše ljubazno osoblje poslati će upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska. Odluka o financiranju donosi se za nekoliko sati za iznose do 150.000,00HRK (neto).

Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK neto!

Ukoliko je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici i preuzimate opremu odmah ili Vam mi organiziramo dostavu.

Nemojte vezati dragocjeni kapital  u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja!

Za sva dodatna pitanja molimo vas da nazovete odjel za poslovnu prodaju 01/3369-552 ili pošaljete mail na b2b@sancta-domenica.hr