Ekspresna dostava i montaža – besplatno do kraja lipnja!

Dragi kupci, imamo super novosti. Naša jedinstvena Expresna dostava u roku istog dana koja vrijedi i za gabaritnu robu je postala potpuno besplatna. Ponuda vrijedi do kraja mjeseca...

Ekspresna_dostava_novi_banner

Televizori su veliki i nemogući za rukovanje jednoj osobi ako su veći od 55″ a bijela tehnika je uz sve navedeno i masivna. Živite na 3. katu bez lifta? Treba vam susjed, pola dana godišnjeg i zdrava leđa da odnesete staru perilicu / hladnjak / TV i donosete novi uređaj. A onda ga još treba i montirati…

Ili ne. Kupite ga u nekoj od naših trgovina ili preko webshopa, i dobit ćete dostavu, montažu i odvoz starog uređaja besplatno, do kraja mjeseca!

Ponuda vrijedi ako živite u Zagrebu, Splitu ili Rijeci, te ako ste kupili proizvod veće vrijednosti od 299 kn do 30.06.2018. 

Naši djelatnici će vam dopremiti i montirati novi uređaj te odnijeti stari. To vrijedi za cijeli asortiman (ne vrijedi jedino za montažu klima uređaja) uključujući i gabaritnu robu poput bijele tehnike ili 55″ i većih televizora, koji će stići na tvoj prag isti dan zaprimljene najkasnije do 15 sati radnim danom, pon-pet).

Naravno, ako je uređaj dostupan kod nas na skladištu; to možete provjeriti na webshopu, navedeno je u kojim je poslovnicama dostupan. Ako nije, najbolje je nazvati i provjeriti rok isporuke i montaže pozivom u naš kontakt centar 072-336-955.

Ovo je zaista sjajna opcija za bezbrižnu kupnju teških i velikih kućanskih uređaja, što je do sada u pravilu bila noćna mora za potrošače.

Prilikom webshop narudžbe odaberete opciju “Ekspresna dostava” i u napomenu unesete koje su vam sve usluge potrebne (nošenje na kat, odvoz starog uređaja, priključak novog). Sve to možete ostvariti i prilikom kupnje u fizičkoj trgovini, sa napomenom da je ova opcija dostupna samo za adrese isporuke na području Grada Zagreba i bliže okolice, Splita i Rijeke.

Detalje o opcijama dostave pročitajte ovdje

Ekspresna_dostava_gif