EISA nagrade 2015 / 2016

Postoji mnogo nagrada, ali jedna je iznad svih: godišnja nagrada udruženja EISA, koja se dodjeljuje proizvodima u šest različitih kategorija – HiFi, kućna kina i televizori, fotoaparati, auto elektronika, kućna kina – zvuk, i mobilni uređaji. Pogledaje ovogodišnje slavodobitnike…

EISA – European Imaging and Sound Association (Europsko udruženje za sliku i zvuk) – je udruženje 50 specijaliziranih magazina iz 22 EU zemlje. Od naših medija jedini član EISA-e je BUG – čestitamo, BUG-ovci!

Udruženje je najpoznatije po godišnjim EISA nagradama, koje dodjeljuju novinari uz uvjet da su testirali sve nominirane uređaje.

EISA nagrada je vrlo cijenjena; proizvođačima donosi bolju prodaju a kupcima jamči da je proizvod prvoklasan i isplativa kupovina.

Svi uređaji ima kratki opis i video recenziju. Pogledajmo slavodobitnike po kategorijama; fotografije su ujedno i linkovi ako vas zanimaju detalji. Dio tih uređaja možete kupiti već danas u našim trgovinama

 

Kategorija kućna kina i televizori

U kategoriji uvijek zanimljivih televizora LG je osvojio dvije od ukupno pet nagrada: za najbolji televizor za kućno kino (LG 65ED960V) te za najbolji smart TV (LG 65UF950V). Najbolji high end TV je Samsung UE65JS9500, best buy je Philips 55PUS7600, a dizajnersku nagradu je odnio Sony KD-65X9005C.

Kategorija mobilnih uređaja

Najbolji europski consumer smartphone je Huawei P8 što je ogromno priznanje kineskom brandu. Najbolja kamera na mobitelu je ona u LG G4, najbolji pametni sat je LG Watch Urbane, najbolji napredni smartphone je Samsung Galaxy S6 edge, dok je najbolji multimedijski smartphone Sony Xperia Z3+.

Kategorija kućna kina – zvuk

Devet nagrada za najbolji soundbar, subwoofer, kompletnajboljih i best buy zvučnika za kućno kino, streaming rješenje, receiver, Blu-ray player i soundbase pogledajte na gornjem linku.

Nagrade u klasi fotoaparata

Nagrade u klasi fotografije su brojne, ima ih čak 18, a dodjeljuju se za kompaktne i DSLR fotoaparate te za objektive. Kao i u većini kategorija, nagrade su otišle A bradovima. Za više detalja kliknite na fotografiju…

HiFi nagrade

Tko je osvojio nagrade u deset kategorija visoko vjernog zvuka? Nagrade su dodijeljene za najbolje zvučnike, slušalice, kompaktne HiFi sustave, multiroom sustave,  pojačala, receivere i network playere.

Nagrade u klasi auto elektronike

Ljubitelji tuniranja automobila rado će pogledati nagrade su u kategorijama zvučnici, subwooferi, pojačala, head unit, procesori…